Otsi

Võida uus raamat "Kalakoka ABC"!

Pane kommentaaridesse kirja kalaroa retsept, mis sul kõige paremini välja tuleb, ja võid võita Kalale! sarja uue raamatu "Kalakoka ABC". Loosi läheb 3 raamatut ja võitjad selguvad 17. juunil. 

Kuidas kala püügikohast koju transportida nii, et see säiliks parimal moel? Kuidas kala puhastada? Millist kala tasub praadida, millist kuivatada, millist soolata? Kuidas turul ja poes hinnata kala värskust?

„Kalakoka ABC“ annab vastused kõigile neile küsimustele. Kalakulinaaria-huviline saab raamatust lugeda kala kuumtöötlemisest (grillimine, keetmine, aurutamine, ahjus valmistamine, praadimine jne), külmtöötlemisest (soolamine, kuivatamine), õigetest puhastusnippidest, vajaminevast inventarist ja muust, mida vaja, et valmistada maitsvat kalarooga.

Raamatu autoriteks on asjatundja kõiges kalaga seonduvas, Indrek Tekko kuulsast Pärnu Kalamajakast, haugiäss Marek Rebane ning ajakirja Kalale! peatoimetaja Margo Pajuste. Angelica Udeküll, Epp Mihkels, Hele-Mai Alamaa, Lia Virkus, Mari-Liis Ilover, Pille Enden ja Tuuli Mathisen on lugejale ammu tuttavad köögispetsid ja paljude kokaraamatute autorid. Käesolevas raamatus on neilt kokku kogutud hulk lihtsaid, kuid hõrke retsepte, mis sobivad just kodumaistele kaladele.

„Kalakoka ABC“ on populaarse Kalale! kalaraamatute sarja 16. raamat.

Head lugemist!
12.06.2017
Palun oota