Otsi

särje kuivatamine

1
2
12.03.2015 19:36
0
4
Ma lasen klambripüssiga saba pidi kuuri sarikate külge
12.03.2015 19:49
0
4
Mina löikasin vörkaiast sikasaka traadijupid. Üks särg ühele poole ja teine teisele poole konksu ja üle trossi kiikuma. 
12.03.2015 20:54
2
2
Ma tean ühte saart kus pärismaalased kuiva sjärge tasuta jagavad. Isegi klaasist helmeid ega rauast nuge ei taheta vahetuskaubaks
12.03.2015 21:07
0
4
12.03.2015 21:10
1
4
14.03.2017 08:26
5
2
Nii kevad saabumas ja paljudel siinsetel kalameestel voblakala kuivamas. Kuidas edeneb?
14.03.2017 08:36
2
3
Kas keegi elektrilises toidukuivatis ka särge on kuivatanud? Mitu päeva läheb, missuguse temperatuuriga ja kas peale selle veel õunu-ploome vms. kannatab ka seal kuivatada?
14.03.2017 09:00
3
0
Endal voblakala veel püüdmatta .Ootan jää minekut lämmilt siis ka püük alata saab.Plaan korralik kogus seeaasta kuivama riputada.
14.03.2017 09:24
2
2
Mis on korralik kogus, tonn?
14.03.2017 09:26
2
4
Kuidas meritint kuivatatult on, maitsev?
14.03.2017 10:43
0
5
kaubandusest ostetud meritint oli päris hea. Ju siis oma tehtud ikka etem ...
14.03.2017 10:48
2
0
Piisab ka vähemast , sest kõigil särgedel tuleb sapp välja kookida ja see võtab omajagu aega . Aga selle viimase jätan ämma hooleks.smiley
Dag
image
21.03.2017 18:03
1
0
Aivar - ma ei oska seda sappi välja koukida
küll, aga ajasin 6mm läbimõõduga 800mm pikad raudvarbad sabajuurest läbi, et sapp liha sisse ei läheks

kord võtsin soolikad välja kord jätsin marja pärast sisse.

selleaastase jäält saadud saabi ajasin proovi mõttes silmasid pidi köige täiega kuivama - vaatan mis saab.

eks tuleb jää sulades juurde püüda ja siis natukene etem soojemate ilmadega leiutada,

aga ei taha momendil eriti kuivada - natue tõmbab tuulega ära kuivaks, nüüd niikete ilmadega taas sabad tilguvad
loh
image
21.03.2017 18:55
1
0
fileed on kah päris mõnus kuivatada
1
2
Palun oota