Otsi

Tindi kuivatamine

14.05.2018 21:08
Kas keegi jagaks näpunäiteid tindi kuivatamisel? Kuidas soolata, kaua soolas hoida ja kuidas kuivatada? Ette tänades
14.05.2018 22:43
0
0
kuivatad nagu muutki kala,sabapidi ja soolaga sedasi,et ega kala rohkem  vöta kui sisse läheb
 
15.05.2018 10:00
0
1
Tindi soolamisel vahekord 1/10 so 1kg soola 10 kg tinti. Soolatakse 3 - 5 tundi.
15.05.2018 14:18
0
3
Kas keegi mudilaid pole proovinud kuivatada? Liha tal ju on ja konte vähem kui särjel.
15.05.2018 14:35
0
3
Sa uuri mudilakunni käest, ta kindlasti erinevaid katseid mudilaga teinud
15.05.2018 20:50
1
4
vannitoas ja fööniga.
16.05.2018 17:25
0
2
Werty - mul läksid sel aastal mõned kuivama. Eks varsti annan teada mis tulemus on
!
 
16.05.2018 22:27
0
0
Rommel
Tänan ette! Jään huviga ootama.
17.05.2018 07:35
0
1
kas mõtled tindi all väikesi Peipsi tinte või
 suuri Pärnu kurgikalu,mis nagu räimed.kui pärnu tinti,siis see väga maitsev rasvane kuivatatult.
25.05.2018 20:50
0
0
Werty ... Annan infot. Kuivatatud mudil on söödav ja ära ei viska (nagu proovitud merekogrega) ... aga enam ei kuivata. Ma endise kalurina olen kiisast (eriti kiisamari
) .. sõltuvuses
.. ja enamus mu kamraade niisamuti.
 
26.05.2018 13:04
0
0
Aitüma Rommelile. Peab ikka ise ka järele proovima.
Palun oota