Otsi

koduvein

1
2
3
4
5
6
7
19.10.2014 21:28
0
Kuramus. Oleks pidanud seda ennem villimist lugema.
https://koduvein.wordpress.com/tag/sidrunhape/
"Kuna maitse tundus algul eriti lame ja mõttetu, plaanisin sinna sutsu sidrunihapet lisada. Selleks ei kõlba tavaline sidrunihape, vaid just veinidesse lisatav."
20.10.2014 10:30
0
Mul ka vanamees ikka veini aegajalt mulksuma paneb. Praegu õunavein tiksumas. Aga kõige parem on jõhvikavein. Too mulksub ikka oma 2-3 aastat..aga maitses päris häste.
JAN
image
20.10.2014 11:38
0
Õunamahlast ei saa mitte veini vaid siidrit. Õige hüva rüübe saab nii: kõigepealt kääritad käärimisnõus õunamahla lõpuni ära, Siis lased jahedas maharahuneda ja pärmil põhja settida. Siis valad õllevinkusse ümber, lisad 2 tl suhkrut /1L kohta ja lased toasoojas uuesti vungi sisse. Seejärel viid keldrisse laaagerduma 2-3 kuuks. Siis on hää mullijook valmis.
09.05.2022 20:11
0
Kaua selline mullijook vinkus säilib?
1
2
3
4
5
6
7
Palun oota