Otsi

Kalakotletid.

24.09.2009 21:12
Kas vÀiksemast latikast olex mÔistlik neid valmistada,vÔi milline kala veel selleks sobiks.
24.09.2009 21:20
0
0
ma olen teind:
vÀikestest kokredest
ja kevadisest nuru-sÀrjeprahist....
aind jÀle töö puhastamine ja rookimine....
UMP
image
24.09.2009 21:23
0
0
VĂ€ike latakas las kasvab suureks,saada vette tagasi.
Minu "parem pool" on teinud sÀrgedest,kui veel konserviretsepti ei tuntud. Pekki pani ka sisse. Ja kÔike muud ka mida vaja,ma tÀpselt ei teagi. Otsing annab ka hulga juttu http://www.kalale.ee/otsingutulemused?cx=006688514857129235485:99ahum-etu4&cof=FORID:11&q=kalakotlett#722
24.09.2009 21:24
0
0
Ma sÀrjest, roosÀrjest, turvast, nurust jne. teinud. KÔik enne muidugi puhtaks fileeks lÔikasin. Viimati panin haugi ja turba pooleks. Paras ports seeni ka hulka. VÀga head olid, seened just mÔnusa maitse juurde tegid.
24.09.2009 21:33
0
0
proovi suitsetatud latikast teha.. ja sa limpsid keelega ka panni puhtaks... kui sul on hea hakkliha masin siis vÔta vÀlja vaid suuremad luud... vÀiksemad las jÀÀvad... edukat proovimist....
24.09.2009 21:38
0
0
ma olen teind sÀrgedest, jÔle hea tuli
24.09.2009 21:43
0
0
enamuses haugist teinud
24.09.2009 21:45
0
0
ma pÔle vÀikekaladest tehes selgroogugi vÀlja vÔtnud....paar korda lÀbi köögikombaini purustaja...ja kontest ei jÀÀ midagi jÀrele...
seda muidugi juhul kui tegu hÀsti vÀikestega.....
24.09.2009 21:49
0
0
mnjaa turb on tÔesti ainult kotletiks
24.09.2009 21:49
0
0
Kas keegi mÔne retsepdi ka vÀlja pakuks?
24.09.2009 21:52
0
0
mina panin pekki,saia,muna ja maitseaineid ja kĂ€ras kĂŒll
24.09.2009 21:52
0
0
.....kala ikka pÔhikogus
24.09.2009 21:54
0
1
tee nagu tsia lihagagi teed aga liha asemele pane kala...1 kilo kala kohta pane juurde kusagil 100-200 grammi tsia pekki vÔid ka natuke suitsu pÔske panna... latkust tehtu kotlit ikka hulgi parremb om kui havvest .... samas vÔid ka neile kotletele nt. punase sousti pÀÀte teta ja last tiba sellen tÔmmata..
24.09.2009 22:26
0
0
Tursast vÀga hea kotleti saab.
24.09.2009 22:30
0
0
haugile ikka vÔid lisada- saab
24.09.2009 22:38
0
0
ja alati on hea lisada kotleti taignale kas siis hapukoort vÔi rÔÔska koord, kuidas kellegile maitseb tibake vÔid ning saia...
24.09.2009 23:30
0
0
TÀna merelt saja kilo tuuris haugi tuli,sealt saaks palju kotlette.Aint vÀike kesik puudu,mida sisse hakkida sinna massi.
24.09.2009 23:36
0
0
kunagi kui veel turska oli , sai ka hÀid kotlette neist tehtud
25.09.2009 06:54
0
0
Ma olen lÔhest ka kotlette teinud,tÀitsa söödavad on.
25.09.2009 06:58
0
0
no muidugi
25.09.2009 07:06
0
0
kunagi proovisin tuulehaugist teha - hakkliha masinast tuli vÀlja selline löga , et viskasin kogu pasa minema
25.09.2009 08:45
0
0
LÔhest pelmeenid - vÀga head.
25.09.2009 09:04
0
0
alles eile sÔin isa juures merikogrest kotlette-retsepti ei oska tÀpselt anda aga niipalju tean et peale kogre-fileeritud aga nahaga-ei olnud seal peale maitseainete midagi-isegi mingit sideainet.
ja paremaid kotlette pole mina saanud.
muidu ma kokre söödavaks ei pidanud-nĂŒĂŒd pean arvamust muutma
kai
image
25.09.2009 09:06
0
0
otsa:siin retsept http://static1.album.ee/files/90/100/orig_15490100_YBea.jpg kala, suitsusea pÔsk,porgand,muna,riivsai,sibul,maitseained.
25.09.2009 09:16
0
0
Hani ja pelmeenid punase kalamarjaga........mmmmmmmmmmmm
Palun oota