Otsi

Kilu,kui selline!

27.02.2017 18:08
Tere.Vabandage,kuid oleks statistika huvides tahtnud teada,millist sakummi Te eelistate,juhul,kui on põhjust?No näiteks peied,või mõni muu pidulikum sündmus?Olen mitmeid saite seilanud ja pea igalt poolt on tulnud samaselt domineeriv vastus,et Kiluvõileib on see parim?Kuidas arvate,ah?
27.02.2017 18:11
2
8
soolapekk ja valge viin ! Kiluvõileib, keedumuna ja 100 grammi on hommikune maiuspala!
 
27.02.2017 18:17
0
8
 Muide , kes veel ei tea, siis kiluvõileib on söödav ka ilma alkoholita.
27.02.2017 18:19
0
5
Mulle imponeerib Teie lähenemine asjale!
27.02.2017 18:25
0
3
  Lahendaks nüüd selle õige kiluleiva valmistamise tehnilise ülesande ka : milline leib on sobivaim , milline või , millise tootja kilud , kanamuna lahti lõigata pikemat külge pidi või risti pikitelge , kas kõlbab roheline sibul või on hoopis mugulsibul etem , kas sobib veidi tilli leivale riputada , retseptid ja soovitused palun .
  Milline ..iin on sobivam , kas külm või toasoe , millise tootja oma jne .
27.02.2017 18:27
0
2
Eetiline külg ka palun kaasata,et kas kilu,kui selline,hõlmedega ülesse või allapoole?
27.02.2017 18:29
0
4
Ps.Kana,kelle seest on tulnud munad,peaks olema vabalt kasvanud ja õnnelikult koolnud!Kilu muidex samamoodi nahh!
27.02.2017 18:30
1
2
Viinale on kõigeparem õlut peale võtta. A kilu on ka hea leivakõrvane tõesti.
27.02.2017 18:31
1
5
Kas kana peab ilmtingimata koolnud olema? Muidu pole sünnis tema munetud mune süüa?
27.02.2017 18:34
0
1
  Veel , kas kilu seest roots välja või jääb koos rootsuga ? Kilu leivale ikka nahk pealepoole , arvan ma .
27.02.2017 18:48
0
2
Werine roots peab olema.nö!
27.02.2017 19:12
0
3
Kuradi ujoobokid, jätke kanad rahule raisk!
27.02.2017 19:14
0
2
kana-leem,ehk pul jong on pohmaga 1 p tegijatest nahh!
27.02.2017 19:35
0
1
kilu on hea
27.02.2017 19:41
0
1
Kuidas saab head vürtsikilu? Ise püüad, ise soolad, kahe päeva pärast, puhastad nahastad ja fileerid..... nämma
27.02.2017 19:45
0
0
oot oot, mis mõttes nahastad ja fileerid?

 
27.02.2017 19:52
0
2
nahata kilufilee, ega see karbist tule, keegi peab selle sinna panema
27.02.2017 19:55
0
2
Just!Nahk on oluline!
 
27.02.2017 19:58
0
0
aga karbist polnud ju juttugi?
27.02.2017 19:59
0
0
kilu on kõige parem, kui kastmõrra nõudmisel on kilusool kaasas ja kilu veel hamba all siputab
27.02.2017 20:10
1
5
  
27.02.2017 21:24
1
0
Sai teisi ka ilma kilusoolata manustatud. Ekstra sool käras küll. Kulinaarsest küljest on muidugi etem kui kiluvürtsi, soola(hästi natuke võib suhkrut lisada) ja loorberiga mõned tunnid on ikka juba laagerdunud. Vene ajal oli kilu laagerdumisaeg enne kaubandusvõrku lubamist 90 päeva. Minu jaoks see juba mädakala. Enamus inimesi muidugi sellist mõnetunnist kilu suhu ei võta, pidi toore kala maitse olema. Minusugusele maitseb ka siia, lõhe(meriforelli) äkine, mis otse püügikohal(järgselt) äsja püütud kalast valmistatud. Ainuke häda,et sellise sakusmendi tarvis kipub seda va haljast harilikult nappima. Ja viinadest parim muidugi Legenda Kremlja, ning Russki Standart Platinum ja Grey Goose.
27.02.2017 21:29
0
2
hinna kvaliteedi kohapealt on laua viin kilu kõrvale parim, premium klassi vene viinasid ei osta aga joon
27.02.2017 21:32
1
2
Ma pole vist kunagi viina ja kilusid koos manustanud. Kilusid joomatsükli ajal puhastada oleks aja raiskamine. Soolikatega ka jälle ei taha.
27.02.2017 21:39
0
3
mina jälle konjakiga kilu ei manusta
27.02.2017 21:42
1
3
Konjak ja hapukurk on sobiv kooslus.
27.02.2017 21:44
0
4
Veneaegsetest kiluvürtsidest parimad olid Kirovi Kaluri ja Hiiu Kaluri kiluvürtsid Tallinna kilule. Umbes sama tulemuse saab praegu Santa Maria Kiluvürtsiga. Olen proovinud ka turgudel müüdavaid kiluvürtse, aga maitse järgi on neil enamasti osa maitseaineid vürtsisegust puudu. See muidugi ainult minu arvamus. Hetkel endal külmikus üleeile vürtsidega soolatud kilu(pool ainult järgi) ja eile õhtul soolatud 1,5 kg. siig. Siig läheb noa alla homme hommikul.Sool maha, viiludeks ja karpi, muidu saab liiga soolane. 
27.02.2017 21:49
1
3
to Tinka. Oli võimalus Liviko dire asetäitjalt küsida, miks eesti viinad nii sitad on? Tema vastus oli- joo Lauaviina, seal ei ole lisaaineid, mida lisatakse hinna tõstmiseks.
27.02.2017 22:04
0
3
einoh,kui mötled seda igasugu maitseviinasid siis ta vöib seal letil edasi hapnedasmiley
27.02.2017 22:12
0
1
vaits, ma ei osta harilikult kanget alkoholi, sest seda kingitakse piisavalt. Kui ostaks eesti viina, siis nii nagu soovitati-Lauaviina. Kõik värvilised kanged alkoholid kas kingin edasi või kostitan nendega tuttavaid ja sõpru.
27.02.2017 22:12
0
2
Mis see lisaaine näiteks oleks, mis viru valge lauakast kallimaks teeb?
27.02.2017 22:19
1
2
Seda peate juba Livikost küsima, mulle ei selgitatud lähemalt midagi. Nimesid kirja ei pane siia, aga Liviko direktori asetäitja vastus oli täpselt selline, nagu lugesite ja mul pole siia midagi lisada.
27.02.2017 22:30
1
3
Minu esimene kokkupuude terava kärakaga oli internaadis, kus organiseeriti kiirmenetlusele keldripoest pärit surrogaatne kurekonn ja sinna pealevõtukaks oli sebitud 2 puljongikuubikut. Sooja kraaniveega need lahustati ja oligi laud kaetud. Olin siis vist 14 aastane ja see pidu sai minu jaoks kiire lõpu. Öösel ärkasin hoovis olevast prügikonteinerist. Oli talv ja oli kuratlikult külm. Kiludega ei haaku kuidagi, kuid ehk austet moderaator rehaga ei äiga memuaarile..
27.02.2017 23:25
0
2
Väga hea vürtsikilu on Saare Kalurilt.. Lausa sulab suus..
27.02.2017 23:43
1
1
miks ta sulama ei peaks,kui karbis-purgis ää mädanendsmiley
27.02.2017 23:48
0
1
vuih...
05.03.2017 12:16
7
3
Soolase iso om!!!
05.03.2017 12:20
1
9
lutsi varbaidlaughyes
05.03.2017 18:28
2
5
Eriti sakummi pääle ei m6tle. Olen joonud Vanatalinat Bockiga. V6tad vanatalinat ja jood bocki peale, bocki peale jälle vanatalinat ja n6nda kuni üks pudelitest tühi. Natukese aja pärast tuleb söögiisu, külmik lahti ja söön mida kätte saan. See siis kui vaatan telekat ja üksi joon, mis muidugi on kuradist. Tegelikult on üleprahi Talina kilud, luu v6tan välja ja ära ei nüli, natuke värsket tilli ja keedumunal6ik peale. Kristallkümmel koos rasvase islandi heeringaga, on alles l6hna ja maitse bukett. Tort mädakalaga, oi kurat, suu jookseb vett nagu muda mahlakask. Nüüd küsin naise käest 2,5 eurot ja lähen poodi, v6ite 3* arvata mida ma ostan.
05.03.2017 19:02
0
2
Miks mõni üksinda on sunnitud kuukama:
05.03.2017 19:56
1
6
Üksi kuukama? Vahel juhtub, peale selle veel salaja, muidu naine joob käest ära. Tegelikult ütleb, et on karsklane, ma pole teda joomas näinud. Tegelikult noorelt v6ttis küll, sest tahtis mehele saada. Kurat saigi mehele. Ikkagi ma ei usalda, nüüdsel ajal ei saa ennastki uskuda.
05.03.2017 22:14
0
3
Kord meite kandi kylamiis läx kohalikku tanklasse...mille yldse kauplemis luba polnudki ja essisteeris 15 pluss aastat... Kylamiis siis kysis tankla teenindaja kääst..et ega teil midagi soolast pole ölle körvale? ,Mine laku oma naise putsi...oli klienditeenindaja vastus...
05.03.2017 22:21
0
2
Pyrxis sre bensukas asus
Palun oota