Otsi

Ostan ahvenamaria

16.04.2018 15:36
Tere

Kuna turult oli saadavus null siis ehk kellegil on müüa ?

Terv, Sören
16.04.2018 18:33
5
15
Atlandi tuur sai kunagi nimeks Maria.
16.04.2018 20:22
0
6
Mustamäe turul tihti müügil. Küsi müüjatelt millal tuleb.
16.04.2018 20:31
4
12
isegi mingi laul oli ahve maria.
17.04.2018 08:57
11
8
Tänud info eest Papioru, teiste jaoks tundub see foorum rohkem olevat emakeele tund. Tüüpilised eestlased, ainult targutaks kuskil internetis.
17.04.2018 10:22
3
8
Sootsalt kärpsetõuku ka saab?
17.04.2018 10:29
4
13
Emakeel emakeeleks. Kahesõnalise lause võiks ikka ilma vigadeta kirjutada.
17.04.2018 13:47
2
2
sibulasupp kirjutatakse ka lahku muide.
17.04.2018 13:52
1
6
Väljamagades magasin sisse
 
Tõusin ülesse ja läksin alla

Panin elektrikud pingeritta

Parem Hilja, kui minna Liiale

Taha pannes peab olema ettevaatlik

Ma olen kõva keelemees
17.04.2018 18:17
3
8
Nii neid uusi kasutajaid siin nüpeldatakse kambakesi.
Varsti ei julge enam keegi siia kontot teha.
Kahju lausa nendest uutest miljoonidest liitujatest!
STF
image
17.04.2018 20:16
0
1
Sören unustas täpsustada, millist turgu või linna ta silmas peab. Tallinnas Balti jaama turul oli ahvenamari täna müügil, ostsin terve kilo.
17.04.2018 20:21
0
1
Huvi pärast küsin et mis selline asi maksab ka turul? Kilo hind? Vahel tiba praadida sibulaga täitsa timm , aga kiirelt vastu hakkab, tavaliselt enamuse minema viskan. Soolanud pole keegi ahvena marja?
 
18.04.2018 00:27
2
0
Ei kõlba soolata, jube mõru maitse jääb suhu.
18.04.2018 08:56
0
0
Mustakal oli vist 4,5 euri. Hea, kui mari on enamvähem terve siis soola natuke ja praadida, kui vähe katkine mari siis paneerida jahuga soolatud marja ja teha kotleti sarnased pätsid ja praadida...ülihea amps.
STF
image
18.04.2018 09:26
0
2
Meie peres tehakse nii: eemalda mari kelmest, haki peeneks hea ports sibulat ja veidi küüslauku, prae või ja õliga klaasjaks, lisa mari ja prae läbi. Võid lisada sortsu hapukoort, sega korralikult. Maitsestamiseks soola, pipart, sidrunimahla, hakitud tilli.
18.04.2018 15:12
0
1
Kõlbab soolata küll aga peenike mari ja mitte eriti maitsekas .Parim koos kotiga krõbedaks praadida ja soola ja pipart peale. Salmonelle väldi sapi sattumist marja hulka siis pole kibe.
18.04.2018 18:13
2
2
See on 6ige tuleb vältida sapiga kokkupuudet. Vanad kalamehed ütlesid särjel on haisukott kuskil kurgu all,ilmselt on see värk sapiga seotud. Ahvena mariat tuleb ettevaatlikult lahata, hulgitootjal seda aega ei ole, seega tuleb maitseainetega seda m6rusust peita.
18.04.2018 21:50
0
2
Nii palju ikka kogemust on, et sappi vältida. Olen proovinud soolata erinevas valmimisjärgus marja (sügisel, talvel ja kevadel, isegi seda, mis juba persest välja ripub lindina. No ei maitse, tee mis tahad. Praadides on enam vähem, kui on kotis mari. Lõikad ühel küljel kelme läbi, vajutad lapikuks, soola pipart ja pannile. Mida lapikumaks vajutad, seda krõbedamad tulevad ja maitse parem. Pärast hea sinepi või majoneesiga.
Palun oota