Stilet on megatundlik ritv sellise hinnaklassi kohta, täiega võib kiita. 100g ahvunn tundub otsas nagu kilone, aga samas ritv ei ole makaron ega ka kala otsas olles ei muutu vibuks. Kõige müüdum ja kiidetum ritv Volzhankadest, julgen pakkuda.
Plaan omale ahvena jigitamiseks ritv vaadata, nii keskmise hinnaklassi oma. Hetkel jäi silm peale Daiwa Exceler 0.5-7g ridvale. Oskab keegi kommenteerida kas on tegu ka vastupidava isendiga v peaks mujale vaatama?
Tere, olen uue microjigi ridva otsingutel. Rakendusi kasutan 1-6 grammiseid, kõige rohkem 2,3,4 gr. Tipu järgi vaatan vähe, pigem meeldib ikka läbi käe tunda. Videosid olen vaadanud palju aga otsust on kuradi raske teha, tahaks üht päriselt head ritva. Vaadanud olen yamaga black current tz nano ja graphiteleader cortot näiteks, sest neid on liikvel kasutatuna piiritagustes foorumites. On kellegil selliste ritvadega kogemusi või koguni toanurgas üleliigsena seismas?
Uskumatu, et seal Pässa tiigis nüüd ahvenat on, olen seal igast ujuvvahenitega liigelnud, neist ägedaim oli aiakäeu. Ujuvust jätkus ainult hirmsalt lühikeseks ajaks