Otsi

Haug ahjus

17.08.2011 15:27
Võta spinna ja ürita tabada 1,5 kilone havipurakas.
Roogi, puhasta (pea, uimed, sisikond, soomused maha).
Lõika "liblikaks" - kõhu poolt.
Lisa Meira aroomisoola, Meira musta jahvatatud pipart, Meira tilli, sidrunimahla, SUHKRUT!, provantsaalmajoneesi ja kui soovi on siis ka võib segada omavahel majoneesi ja hapukoore - seda siis ikkagi nii, et majonees on ülekaalus.
Pane ahi uugama ja foolium alla ning kala koos ülejäänud möginaga fooliumile.
Mina pole pealt fooliumit sulgenud. Hoida ahjus seni, kuni pealt majoneesi/(hapukoore) kiht pruuniks muutuma hakkab.
Nüüd varu aega ja kannatust, sest tahaks kogu kupatuse ühe neeluga alla neelata
(maitse asi).

Parimat,
K25.
17.08.2011 16:37
0
0
Meira retseptimäng hullutab?
17.08.2011 16:53
0
0
Lähed hästivarustatud kalastustarvete poodi, ostad kilo või kaks latikasööta, lisad aastatepikkuse katsetamise, kogemuse ja parema äranägemise järgi Meira maitseaineid. Viskad sööda vette. Nagu tavaliselt saad kaks sissesöönud kiiska, särjeräbala, pisikese nuru ja latikatati. Viid selle õnnetuse koju ja ajad läbi hakklihamasina, lisad saadud hallile ollusele ülejäänud kotletimaterjali, paned mistahes maitseaineid, kasvõi Meira omasid kui üle jäi, ... ja hiljemalt ülehomme viskad need kotletid prügikasti.
17.08.2011 17:07
0
0
irw rsk, meira tilli )...kino
17.08.2011 18:32
0
0
Parem haug ahjus, kui tuvi katusel
17.08.2011 18:39
0
0
sital ajal konn ka kala,tuleb proovida
17.08.2011 20:23
0
0
muide,kui meira asju ei kasuta,siis haugist saabki konn.
18.08.2011 12:11
0
0
Seda konna ma nüüd ei tunne ei tea aga olen kuulnud ütellust, et "Raskel ajal prse ka laululind".
Palun oota