Otsi

Havi laevuke.

17.08.2011 22:10
Vaja olenevalt inimeste hulgast siis haugi fileed( võib ka muud kala kasutada), meira kalamaitse ainet ürtidega, Meira mere soola veskist, siis ehtsat võid, natuke värsket tilli, head saia (hea kui kandilised viilud st. röst sai)
Lõika havi fileest sellised parajad portsionid, maitsesta soola ja ürdi seguga, nüüd kas rõsti või prae pannil saia viilud, hea oleks kui saaksid saia viilud tugevamalt rõstitud/praetud... nüüd lõika fooliumist paraja suurusega tükid nii ,et saakid saia viilu koos kalaga sinna sisse nii ära mahutada ,et pealt saad ilusasti kinni panna... Tõsta saiaviilud fooliumile, aseta saia peale siis kala tükk, siis kala tükile või tükk ja kõige peale tilli oks, keera foolium nüüd ülevalt kokku .... ja nüüd tükid eelsoojendatud ahju, 180-200 kraadi juurde 20 minutiks...ahjust välja võetuna tee fooliumist laevuke... Head isu.
Palun oota