Otsi

Kala ahju-vorm.

19.08.2011 16:58
Retsept on mõeldud ühe ahjuplaadi jaoks.Kõigepealt pruunista kalafilee pannil mõlemalt poolt.Maitsestada Meira tilli,soola ja Meira kalamaitseainega.Ahjuplaat katta küpsetuspaberiga ja sinna peale laotada pruunistatud filee tükid ilusasti teineteise kõrvale.Siis segada kokku 500 g kodujuustu(maitsestamatta),neli kanamuna,riivitud juustu 100 g ja riivitud sidrunikoort üks teelusikas.Segada see kõik ühtlaseks massiks ja maitsestada soola,Meira tilli,Meira vahemere ürdiseguga ja gurmaanid võiksid lisada ka näpuotsaga natuke Meira tüümiani.
Kõik see valmissegatud segu kanda ilusasti ahjuplaadile sinna eelnevalt pandud kalatükkidele.
Küpsetada 120 kraadiga seni kuni pealmine kiht saab kuldpruuni tooni.Soovitavalt kasutada pealt+alt küpsetusreziimi.
NB:Külmalt maitseb eriti hästi.Kõrvale juua mõõdukas koguses head külma Saku Originaali....................
HEAD ISU.
14.09.2011 13:43
0
0
See võib päris hea olla
14.09.2011 21:30
0
0
Mitte ei või hea olla,aga ongi sigahea

Järgiproovitud,ja tegin seda Raku latikatega...tõsi luunoppimist oli,aga no krt,maitse oli selline,et....

5 punni igatahes retseptiomanikule
Palun oota