Otsi

selline arvamus on:

23.08.2011 00:00
Suurim viga mis kalatoitude juures tehakse, on ülemaitsestamine juba valmis maitseainesegudega.

Parimad KALATOIDUretseptid on:

1. Prae kala ja pane natuke (MEIRA)meresoola.
2. Võta kala suitsuahjust ja pane natuke (MEIRA)meresoola.
3. Äkisele võib panna lisaks (MEIRA)meresoolale natuke pipart ja sidrunit. Sobib ka MEIRA toodang.

Ja kala juurde sobib alati mugulsibul. Värskelt.
23.08.2011 16:02
0
2
Võta pudel viina. Raputa sisse ühik Meira pipart. LIsada võib ka muid päris maitseaineid, vastavalt maitsele. Joo ära
14.09.2011 13:34
0
2
Kas see on just suurim viga, aga üsna sagedane viga tõesti.
23.04.2012 19:02
1
1
krt ma aru ei saa mis selle meiraga on,segi läind meiradega.võta tavalist soola ja asi ants
23.04.2012 19:23
0
1
reklaamib meirat



suht savi ju mis soola panna..
23.04.2012 23:27
0
0
Kuna masuuriku retsept tundus väga asjalikuna, proovisin seda just praegu ja jäin rahule....nüüd lähen magama.
23.04.2012 23:59
0
1

Postitus kustutatud

03.09.2012 01:17
1
1

Postitus kustutatud

03.09.2012 07:18
0
1

Postitus kustutatud

03.09.2012 21:57
0
1

Postitus kustutatud

26.10.2014 21:09
0
2
viga on see kui veiniga kala ära lörtsitake ja veel nii suurtes kogustes nagu teistes teemades,väike kogus ei ole võibolla nii hull aga jah see ju ainult minu maitsefrown
27.10.2014 00:32
1
2
Viga ongi see,kui kalale igasugu paska peale mäkerdatakse.Puhas ja ehe kala palju maitsvam.Veini vöid pärast lotivahele ajada kui muidu ei saa.
27.10.2014 13:06
0
1
Minu rangelt ainult isiklik arvamus on,et ei tohi kala meresoolaga rikkuda.
27.10.2014 16:19
1
2
Kõik vale kokkamisega rikutud kala kannatab terava ketshupiga jälle söödavaks muuta
27.10.2014 16:22
0
0
Mädarõikaga...
27.10.2014 16:50
0
0
millimeeter raudselt meiras tööl
29.10.2014 13:34
0
0
"Maitse üle ei vaielda", ütles peni kui p....t lakkus!

Tegelikult ka- ei vaielda, vaid kakeldakse
Palun oota