Otsi

Lõhešnitsel maguskartuliga

24.08.2011 23:18
Lõhešnitsel maguskartuliga

Lõhefilee 0.300 kg
Bataat 0.650 kg
Riivitud juust 0.180 kg
Taimeõli 0.035 kg
Värske till 0.025 kg
Sidrunimahl 0.020 kg
MEIRA Kalamaitseaine 0.005 kg

Bataat (maguskartul) koorida ja riivida, piserdada sidrunimahlaga üle ja panna keema 20 minutiks.
Jahutada.
Lõhetükid lõigata viiludeks, hakkida till. Lõheviilud, bataat, riivitud juust ja hakitud till segada ja vormida sellest massist šnitsel. Praadida + 170ºC.
14.09.2011 13:25
0
Üks isemoodi asi, mida tasuks küllap proovida. Tõsi, bataat on eesti köögi jaoks üsna harjumatu värk, aga ega ju tavalinegi kartul mingi iidvana roog ole.
Palun oota