Otsi

Kuldne sügisräim

14.09.2011 22:17
Õelge ja mõelge mis tahate.Aga rasvane sügisräim oo meite kohalike kalade kunn!
Võtad piutäve veel siputavaid räimi.Pia maha,sisikond ja skelett välla.Äi mingit pesemist.Tirts jahu,klopid ühe(kana)muna. Kalad jahuseks,siis munast läbi.Pann kuumaks,pire õli ja küpsema.
Keskeltläbi 3 minuuti ja valma.Lõpetiseks näpuga soola (Meira oma põle paha).Ja olge valmis kulinaarseks orgiaks´

14.09.2011 22:31
0
0
Kurivaim,suu tatti täis
14.09.2011 22:35
0
0
Mu lemmik on sama teema rukkijahuga teha ja pärast õllega alla loputada -hirmus hää
21.09.2011 16:34
0
0
Siia tuleb kl viiekas ära ja tänan näljakorinate vallandamise eest...
Palun oota