Otsi

Midagi hõrku kah!

15.09.2011 10:23
Kuna viimastel aastatel on palju metssahmpinjone seenelkäikudel korvi sattunud,sai proovitud retspti kus muidu toorsutsu peekon,asendada lõhe suitukõhuäärtega.Väikesed metsshampinjonid noaotsaga seest varreosa välja ja täiteks sisse nt merevaik vm sulat.juust Ümber saadud "korvikese" läheb suitsulõhe kõhuääre riba ja see omakorda hamgatikuga kinni.Grilli peal niikaua kuni üleliigne rasv on kalast välja tilkunud ja kogu asjandus kuldselt krõbeda välimuse omandanud Metsshampinjon kergelt aniisi aroomiga,lisaks siis veel enne küpsetamist veel veidikese sidrunipipart soola pole vaja, kuna kõhuääred niigi soolasemad osad kogu soola-suitsulõhel,head katsetamist! Võib ka sama proovida poekettides müüdavate maitsetute shampinjonidega!
Palun oota