Otsi

Kiirsuitsune kala

18.09.2011 22:22
Olles sõpradega ööpüüki tegemas, tekib alati kellelgi tahtmine lõkkel kala küpsetada. Siin teile üks väga omapärane retsept.
Algatuseks tehke lõke, siis võtke pott. Potil peab olema kindlasti kaas. Ümberringi mõni lepp ikka on. Poti põhja pange risti-rästi 3-4kihti lepaoksi, selliseid põidla jämedusi. Nüüd puhastage kala, kalaks sobivad kõik mis parajasti kätte on õnnestunud saada. Kui kala puhastatud siis soola ta ära ja pane poti põhja lepaokste peale. Nüüd potile kaas peale ja lõkkele. Küpsetusaeg sõltub muidugi kala suurusest aga sinna 15-30minuti kanti jääb. Proovi ja Naudi!
18.09.2011 22:58
0
0
õigust räägid....ma panin siiski mingi restikese vahele, mitte otse kala pulkadele ja veel tähelepanek, et metall kaanega hakkas mingist pigist, musta ollust kalale tilkuma, panin puidust, paksust vineerist kaane ja toimis täiega .
Palun oota