Otsi

Grillitud haugisteigid.

JAN
image
19.09.2011 15:47
Võta või veel parem, püüa 2 ca 1-2 kilost haugi. Kilone on parem.
Roogi haug soomustest. Peast ja sabast saab keeta hiljem leemekest. Haug lõigata ristripidi viiludeks (steikideks). Paksust ei tohiks olla üle 2 cm. Sega kokku marinaad: oliiviõli, sörts valget veiniäädikat, purustatud musta pipart, 2 küüseliküünt, 1 tl tüümiani, 1 tl punet, 1 tl münti (piparmünti) Sega läbi. Pintselda haugiviilid mõlemalt poolt marinaadiga kokku ja lase tõmmata ca 2 tundi.
Aja grill kuumaks ja grilli mõlemalt poolt kuldseks. Maitsesta soola ja sirdunimahlaga. Enne grillima asumist veendu, et kala oleks toasoe, mitte külmikkust võetud.
19.09.2011 15:58
0
0
Kas selline maitseainemats kala maitset ära ei lämmata?
JAN
image
26.09.2011 21:31
0
0
See läheb ju marinaadi sisse, mitte kala pääle.
Palun oota