Otsi

Paluks abi kalakorvase ruupe valmistamisel..

1
2
14.12.2015 14:14
0
Siis võiks juba pigem painapuud kasutada. On siuke espetsiaalne vanaaegne talutööriist. Kasutati verivorstidele täpselt õige kõveruse andmiseks.
Sobib vasktorule soovitud kuju saamiseks ideaalselt
14.12.2015 14:42
0
suvaline torutöömees keerab sulle mõne euro eest sellise asja valmis nagu ise tahad.ilma igasuguste jõnksudetta.minu arust on selline spets vedru olemas mis torusse sisse lykatakse enne kui painutama hakatakse.a täpselt ei tea ka.ei ole kahjuks torumees.
14.12.2015 14:56
0
a kui ma ise peaks endale kunagi veel yhe aparaadi tegema,siis kasutaksin piirituseaurude maha jahutamiseks auto soendusmootori radikat.või kuidas iganes teda nimetatakse?
14.12.2015 15:10
1
no vot!muregi murtud
14.12.2015 15:20
0
Duuds, onju. Valge inimene ajab puskarit ainult kvaliteetsetest poeveinidest. Ikka viinamarjaomadest, vähemalt paarkend urri per pudel maksvatest. Kui valmis saad, anna teada, Olen degusteerimise ajaks kohal.
P.S. Kuigi portveinid annavad kõige paremini välja, ära neid kasuta. Nois on vale piiritus sees
14.12.2015 15:49
2
urdu - esimene sats on valmis juba.

Võlujook: kodus 2x aetud, üle 90 kraadi viin, mille lahjendad vääna ühest allikast sebitud veega 43kraadi peale + saaremaal kasvatatud chillid + rohuküla sadamast ostetud mesi + peipsi ääres kasvatatud küüslauk + salakomponent= väga maitsev tervisejook. Päris haljast on ka. meelega tehtud hääästi kergelt hallikas, et ei hakka allikavett keetma või dest veega segama, kui siis, siis ikka puhas ja originaalne!
14.12.2015 16:00
5
Vääna allikas voolab välja rebaseuru ões asuva välikäimla alt ja annab toodangule iseloomuliku konjakivärvi?
Mesi põllumajandusvabadest piirkondadest, sisaldas juba ostes looduslikku alkoholi ja vängeid afrodisiaakumeid?
Salakomponendiks naguinii sorts surströmmeri soolvett, maitset mahendama
14.12.2015 16:10
1
Vaatan,et urdu noolib duudsi käest Minu Viina?
14.12.2015 16:30
1
ei grom seda ta ei saa, Sinu Viina, Sinu Viin on ootel, Evelin käskis jõuludel läbi astuda...
14.12.2015 16:34
1
Möh? Misasja?? Kuda ei saa???
Gromka Viina tahan!
Sestet, teiste viinad (eriti just Gromka omad) ongit just need kõige magusamad!
14.12.2015 16:38
0
Kui ma ise ei saa, ässitan HH nonde viinade kallale
14.12.2015 17:12
1
ESS ehk siis Eesti Sordi Seeme müüb nn. kiirkeetjaid , mille komplekti kuulub ka destillaator .
14.12.2015 18:08
3
See vä? http://sordiseeme.ee/toode/kiirkeetja-destillaator-12-l/
Krt investeering on kast viina. Tasub kiirelt ära.cheeky
14.12.2015 18:26
0
   Seesama vist jah . Kes ikka tõsiselt huvitatud on , siis venekeeles on puskari / samaka ajamise tehnika ja tehnoloogia õpetusi OT i DOO , lehe nimi on "delai sam" , sealsed " kulibinid " on päris huvitavaid lahendusi leidnud . Edu tervislike jookide valmistamisel !
14.12.2015 19:50
0
Särjetapja- mitte jalad alt vaid PÕHJA  alt.... seda retsepti on mõned kohlikud proovinud, sisetorusit läikis neil kõigil päras, põllurammu jagus Poolassegi..
15.12.2015 09:59
3
Müstika! Kas Eestis on kuiv seadus kehtima hakanud?
15.12.2015 10:19
3
  Mis see kuiv seadus asjasse puutub ? Kui inimene soovib ise enda tarbeks destilleerida , siis andku minna ! Kodukootud ja oma on ikka parem .
15.12.2015 10:20
7
Ah soo! No siis küll. Muide süütevedelik ja odekas on kangemad ja tehakse ka nüüd ainult etanoolist.
15.12.2015 17:06
0
   Nii , sai selgeks , millisest "toormest" j6evaim tarkust ammutab , rohkem küsimusi pole .
15.12.2015 17:13
1
  Aga puskari tegemise tehnoloogia juurde naastes : mis sügavkülmuamine , mis jama ? Puskar aetakse läbi" torude" kaks korda ning et puskar oleks mõnus ning toimiv , selleks peab joogi kangus olema 62 kraadi . Mõned tegijad lisavad puskarisse tammelaastu või mingit "peitsi" tammekoort või sarnast , milleks ? Kui suitsetamine vähe tervist kahjustab , siis võib kangemad sigaretid osta , hea puskar - see on ASI !
15.12.2015 18:18
0
nii see ajamine käib
15.12.2015 18:21
3
Tripperililla või kitse kusi pidi paremini sobima ! Siis saab hää joogi- konjakki. Siis saab ludvard ilusaks ja targaks, kui seda ASJA hulgim rüüpab.
15.12.2015 19:37
1
Nonii n...i! Aeg siis sättima hakata. Lähen tööandja kulul Chiantit ja Proseccot kuukama! jõulupidu varsti algamas.
15.12.2015 19:41
2
Kas purksi ka antakse,sellele pasale lisaks?
15.12.2015 19:44
3
walteri õlu kohalikust Rimist kannatab ka juuawink
15.12.2015 19:45
4
Ei purksi seal ei anta! Purksi saad putkast, vaata, kus nokatsid kogunevad, sealt saad! Tümmi järgi leiad üles, kui linna sattud käima. Samaks peab omal ühes olema, putkast saad coolat.
15.12.2015 19:48
2
praeg suht jõulutunne juba..kas ka homme kell 7..kahtlen...crying
15.12.2015 20:09
1
 Läänemaa vabadusvõitleja jagab isiklike kogemusi . Ega siis "rõngamaa" eliit läänemaalaste kombel end purju joo , neil härradel peened napsud ja viksid kombed , ...
15.12.2015 20:42
0
samasugused joodikud olete kõik...pole mõtet asja ilustada...crying
15.12.2015 20:47
1
  Ahh jaa , õuka ei pidavat pohmelli tekitama ...
15.12.2015 21:26
1
alkomeeter õukat ei näitand vanasti
JAN
image
16.12.2015 11:50
2
Rsk, kus on ikka joodikuid siia sattunud.
30.12.2015 21:19
0
jutu jätkuks, et tehtud, pildistatud ja ideejärgi plommitud: http://www.kalale.ee/galerii/73A4
30.12.2015 21:30
0
Joodikud koos...Ma joon kodu õllet.Palju ei viitsi juua,siis teen kangema.
08.01.2016 14:32
1
Pane kodune õunamahl veinipärmiga õllenõusse käärima ja vanaisa kasukas ümber ,lisa suhkrut või kui raha on -glükoosi e.viinamarja .e.veresuhkrut. Kuna veinipärm annab kuni 17 volti välja -lase igaks juhuks ka läbi vasktorude ,sobib 72 voldine jook.
Nimeks pane "Kalvadoss" kodune V.S.O.P (Väga spetsiaalne Oma Produkt. )
08.01.2016 17:08
1
Mu onul suur õunaaed ja ikka õunaveini tegi. Kui vein valmis, siis ajas läbi torude paar korda ja tammelaastudega laagerduma. Isa sõnul parem rüübe kui mõni odav brandy. Ise keldri koristamise käigus tõstsin kõrvale kuskil 70 purki vana moosi( 80-ndate teine pool põhiliselt). Moosid ei hallita ega kääri ja plaanin neis algul katsetada veini teha, ja siis ilmselt ka igatahes, läbi torude
08.01.2016 17:21
0
  Mis seal katsetada , mul see kogemus olemas , moosid "käima" ja kui asi valmis , siis kaks korda läbi torude . veiniks kääritamise võib vahelt välja jätta . Punasesõstra veini olen ka torust kaks korda läbi lasknud , produkt sai igati hea .
08.01.2016 20:21
1
Duudsile 
08.01.2016 20:24
1
miski porgandi ligu?
08.01.2016 20:25
1
urdu:Oled sinna forkamune lisanud?
08.01.2016 20:29
1
Ühtlasi tervitaks Kosleplasi algava 18/19 hooaja puhul
08.01.2016 20:34
1
Need forkamunad on tegelt punased hologrammkleepekad. Ja kokku lugedes annavad need välja ühe wägeva ja maagilise ruunimärgi. Just sellist ja sama värvi märki kasutasid juba iidse jumalad tervendamise maagias.
Antud ligugi ju ikka just tervendamiseks mõeldud
08.01.2016 20:38
1
Mingid proteesid seal sees,naabri eide omad ve?
08.01.2016 20:41
1
Ei ma tea, mis seal sees on. Duuds ei räägi ju, aind salatseb

http://www.kalale.ee/galerii/73A4
 
08.01.2016 21:46
0
Torpeedo ?
08.01.2016 21:53
1
Torpeedo analoog. Maitseomadustelt täiesti võrreldav ja no alla küll ei jää.
Selle Kosleplasi tervitasingi, need Teavad kadedad olla
08.01.2016 22:57
0
Kylalistele pealinnast::::
aned karbi suströmmi oma soki sisse ja praed krõbedaks sytel,teise soki paned kastrulisse ja keedad vaiksel tulel.Praele majoneesi ja teele mettyes Pealinna krõps loputusvedelikuga.
Ei tyyta enam.
1
2
Palun oota