Otsi

Hapukurgi ja Marineeritud kurgi retseptid?

1
2
26.08.2011 18:16
1
Ülal kirjeldatud toomekat tean mina pangesalati nime all.Aint õli pannakse juba varem sisse ja on kogu möginaga raskuse all 24 tundi. Kui keema hakkab , kohe kuumalt purki, ei mingit järelnoppimist. Tavaliselt 10-st purgist viskab ühel kaane hiljem pealt ära aga muidu täitsa hea, eriti kui haljast ja seapraadi ka ligi on.
26.08.2011 18:17
0
Eks va haljas ja seapraad annab igale salatile viimase lihvi
26.08.2011 18:22
1
Mjaa...
01.08.2013 11:08
3
Kas kellelgi on magusa kurgi retsepti. Vaatasin igasugu toidutared ja muud retseptikogud läbi, aga päris seda "sobivat" ei leidnud.
01.08.2013 11:30
2
tegin kurgi sibulasalatit. sibul viiludex kurk viiludex. sool suhkur.pipar äädikas ja ideaalne.seisab kevadeni
01.08.2013 11:52
1
Ma lisan sinna ka porgandit ja tarbin tünnisalati nime all.
01.08.2013 12:11
0
tundub "Toome" salati sarnane toode olevat.
01.08.2013 12:17
1
toome salat veits teine..

aga mulle see kurgi sibula meeldib. parajalt vürtsikas ja lihtne


ideaalne lihatoitude kõrvale.
01.08.2013 12:22
0
olen ise otsinud maitse vahelduseks suure naabri saitidelt retsepte ( kurkkidele, tomatitele, paprikale ja kapsastel ), kes veel seda va vana aja keelt mõikab sellel lihtsam, tõlkida ei viitsi, hakatuseks siis ´´magusamad kurgid´´ -

Огурцы консервированные сладкие очень приятны на вкус, но если вы в баночку положите много остренького красного перца, то они получатся еще и острыми, поэтому лучше берите сорт перца слабо острого. Легкая острота нужна, чтоб не подумали, что это "компот с огурцами"
Рецепт сладких консервированных огурцов хороший, не слишком сложный.

Огурцы — 4 Килограмма
Вода — 4 Литра (маринад)
Соль — 6 Ст. ложек (маринад )
Сахар — 1,5 Стакана (маринад)
Уксус 9% — 2 Стакана (маринад)
Чеснок — 20 Зубчиков
Зелень (хрен,листья смородины, укроп) — 1 По вкусу
Перец острый — 1 По вкусу
Перец горошек — 1 По вкусу

http://povar.ru/recipes/ogurcy_konservirovannye_sladkie-12158.html
01.08.2013 12:24
0
saidil on valmistus järjekord koos pilttidega
01.08.2013 12:31
0
Tänud lucczepp. hakkab looma! keegi võiks veel puusalt tulistada...
Õhtul tahaks ära teha kurgid
01.08.2013 12:58
3
A kuidas teha noid kõige harilikumaid hapukurke?
01.08.2013 13:00
0
Sama jama, aga suurem valik - http://povar.ru/list/ogurec/
01.08.2013 14:54
0
Aaahahh, mine vaata molukast mul seinalt. Alles panin üles.
01.08.2013 19:54
0
mul tuli ka hommikul seda lehte lugedes kurgi isu ja snäkk lendas nõmme turule värsket kurki ja vürtse ostma. nüüdseks 2 3l. purki soolvees koos küüslaaugu, mustsõstra lehtede, tillide ja mädarõika juurega purgis.
01.08.2013 20:01
0
mustsõstra lehti ei soovita panna.. kui panete siis ainult paar tükki ja et ühtegi plekki poleks peal. sest need lehed keeravad kõige rohkem marinaadi nahka
01.08.2013 20:20
0
Ma tegin lõpuks nii:
Magusad Kurgid.
3,5kg 1cm viiludeks lõigatud, kergelt üle kasvanud kurke.
2,5lvett
3,5spl soola
2dl suhkrut
Peotäis tilli
Terapipart igasse purki ca 15tera
10dl 30% äädikat
Pool tl per purk Sinepiseemneid.
01.08.2013 20:23
0
Kurkidel lõikasin otsad maha. purki poetasin pipra, tilli(õisikud ja varred) ja sinepiseemned. Marinaadi vee ajasin keema, lisasin soola ja suhkru. Kui need olid sulanud lisasin äädika ja valasin lahuse purkidesse. Eks näis mis välja tuleb.
01.08.2013 20:36
0
limonka ma arvan et tuleb päris hea välja
06.08.2013 13:45
0
kurgid said oivalised, krõmpsuvad hamba all ja sakummiks oleks väga hea.
JAN
image
07.08.2013 16:38
0
Hööd ja lihtsad krõmpskurgid on nn Aspiriinikurgid.
Retsept on kolmeliitrise purgi kohta:
Võta 2 kg kurke, 3 tl sinepipulbrit (seemneid 4tl), mädarõigast, 3 küüslauguküünt, tükike tšillipipart, peotäis mustasõstralehti, tilli, paar tilliõisikut. Võib lisada mädarõika lehti.
Konservivedelik: 1,5 liitrit vett, 2 tabletti aspiriini, 2,5 sl soola, 1 sl suhkurt.
Valmistamine: Leotada kurke jääkülmas vees 6–8 tundi. Steriliseerida kolmeliitrine purk ja kaas. Purgi põhja panna kõik maitselisandid. Kurgid laduda purki püsti­asendis, nii mahub neid rohkem. Vahele puistata sinepipulbrit.
Vesi keema ajada, lisada sool ja keeta mõni minut. Segada sisse väheses külmas vees lahustatud aspiriin. Keev konservivedelik valada kurkide peale ja purgid kohe kaanetada.
Kurgid omandavad seistes väga meeldiva hapukurgi maitse. Kurk jääb krõmps ja säilib kevadeni, kui menne ää ei sööda. NB! Hoidis vajab külma keldrit.
1
2
Palun oota