Otsi

angersäga

09.02.2012 20:07
Mure selline-sünnipäevaks on tellitud selline kala nagu angersäga.Osa suitsetatult osa värskelt.no lihtsalt kellelgi tuli selline kiiks peale.Nüüd mõistus kani otsas-kuidas seda kala valmistada-seda värsket osa.Äkki kellelgi on kogemusi ja jagaks oma tarkuseteri ka teistele kuidas seda elukat valmistada.Tänud juba ette ära
09.02.2012 20:10
0
Mudakogõr raiub biiti!
09.02.2012 20:12
0
jäta sünna pidamata -pole ka muret...
09.02.2012 20:15
0
Räägitud on siin, et suitsutatult või marineeritult väga hea, aga praetult mitte eriti. Ise ei oska kahjuks öelda kuna pole mekkinud. Samas kui ta peaks mingil määral lutsu meenutama, siis ju poleks prae variandil ka miskit viga.
09.02.2012 20:17
1
Ma küsiks seda kas siin on mõni tegelane, kes on söönud nii angersäga kui tavalist säga ja mis neil maitsevahet on?
09.02.2012 20:38
1
Sõin angersäga suitsetatult,väga hea täpselt nagu angerjas mina suurt vahet ei teinud!
09.02.2012 22:17
0
Suitsetatult lahja tundus, angerjaga ei võrdleks, aga marineeritult väga hea, enamuse angerja pähe ära petab ja tegelikult hea marinaadiga kindlasti parem kui sisevee uss või nendest tehtud kodumaised tooted
10.02.2012 10:24
1
pole suuremasi kala, ta pole õieti kala ega mitte mingi loom, vaid nuuma peal ülesse kasvatatud elukas.Meile naisega ei maitse kuidagit moodi.
10.02.2012 10:30
0
kõvasti loorberit-pipart-soola ja süldiks.
Küll nad näljaga viina peale ära selle söövad!
10.02.2012 10:54
1
Kust seda angersäga saab, mekiks ka?
10.02.2012 11:07
0
mina ostsin SELVERIST, olen näinud MAKSIMARKETIS ka
10.02.2012 11:21
0
oli jahh Selveris.
Hakkas kätte hapuks miinema, müüdi kõva alega
10.02.2012 18:50
0
See tubli krossisõitja Leok kellel pahasti läks kasvatab neid ainukesena Eestis!
10.02.2012 19:13
0
ja tema käest saab otse seda osta ka.
10.02.2012 19:39
0
Kui otse saab osta siis ehk paned ka mingi kontakti või lingi - otsing googlis annab ainult erinevaid artikleid ajakirjanduses.
10.02.2012 19:46
0
Marinaadis kallerdub väga hästi. Ja on tõesti maitsev.
10.02.2012 20:34
0
Olen teda marineeritult söönud ja kui marinaad õnnestub,siis maitseb küll!On angerjast vähem rasvane,maitselt eriti alla ei anna.Tartu Sadamaturus neid ikka vahest on.Kallerdub hästi,ja luid pole ollagi!
10.02.2012 20:39
0
Aga enne marineerimist ikka praadida? Või siis toorelt marinaadiga keema???
10.02.2012 20:46
0
proovi järgi.
kui teed, nigu silmu, siis rösti või suitseta kõigepealt.
Kui teed, nigu angerjat, siis marinaadi niisama.
10.02.2012 20:48
0
Aitähh "roog" - ju ei viitsinud viimseni lehtesi läbi lapata ja lihtsam oli siit küsida
ära pikka viha pea
10.02.2012 20:52
0
Meie tegime nii:pea ja uimed keetsime koos maitseainetega korralikult läbi.Siis selle leeme sisse kalatükid toorelt ja keetsime vast 10-15 minutit.Kui peolauale plaanis panna, siis kaussidesse jahtuma. Meie panime purkidesse ja siis on vaja kiirelt tegutseda, et liiga maha ei jahtuks.
Väga hea variant on ,kui enne marinaadisisse keema panekut kergelt suitsuahjust läbi lasta,mitte päris küpseks.Nii olen veel ka linaskit ja angerjat teinud.
10.02.2012 21:03
1
Kallerdise jaoks pole pead ja uimi vaja keeta. Ka kalatükid koos nahaga kallerduvad...
10.02.2012 21:42
0
Eks sellekala kasvatuse juures ongi see jama ,et herr Tanel Leok räägib interviuudes kuidas ta ainukesena eestis seda kala kasvatab.Pidi seda raske müüa eestlastele.Teeks ,siis kodulehe ja paneks retsepte üles küll siis inimesd ostaksid ka seda imeliku võõramaist kala mis pidi tegelikult väga hea olema.
flm
image
10.02.2012 21:57
2
Kas seda mõnes Tallinna kalapoes või turuputkas värskelt suitsutatult ka leidub? Või värsket toorest kala? Selveri kalalett on nukker koht. Viimane kogemus oli korraliku mudamaitsega suitsuvarell. Üleüldse on mõni aukus silmadega lõhe seal juba nägupidi tuttav.
10.02.2012 22:40
0
Paldiski mnt-l laagri ristis asuvas Mati kalapoes seda müügil.
Sealt ka muud väga maitsvat ja värsket suitsukala saab. Soovitan kuumsuitsu paltust, see ikka ülim...
12.02.2012 19:04
1
Keegi selle angersäga hinda ka teab, mingit hullu numbrit kuulsin?
12.02.2012 19:29
0
aretkorda- möödunud a. detsembri algul sai kohapääl 4 euri kilo ostetud seda angersäga leoki käest. tartus maksis vahetult enne jõulu 7 euri kilo!
12.02.2012 20:22
0
Viimases kalastaja ajakirjas artikkel angersägast http://ajakiri.kalastaja.ee/?1,62,1621
12.02.2012 21:00
0
Täitsa ok hind siis, keegi võiks teda Tallinna poole ka kärutada, kuigi kuskil paistab, et liigub, just Face's teatas üks oma tänastest kokakunsti saavutustest.
12.02.2012 21:50
0
Tartu avaturu kalaosakonnas oli värske 7 eurot kilo.
09.03.2012 21:50
0
Väga hea maitsega kala on. Minu katsetus ja retsept on siin: http://treener.blogspot.com/2012/03/aurusaunas-kupsetatud-angersaga.html
09.03.2012 22:46
0
Tase mihkellauk!
Kindlasti proovin sinu retsepti, juba printisin välja

Sügisel kuulsin sest kalast ja kuna kiideti, et nagu angerjas, ostsin turult 1,5 kg-se, võtsin Korzetsi kalaraamatust angerja marineerimise retsepti ja sain 5 purki tõelist delikatessi omale ja head kingid sõpradele ka.
Homme lähen otsima, kas Tartus turul müüakse praegu.
10.03.2012 04:28
0
kui ikka ühte kahekilost kala 2,5 tundi vaja sussutada...siis see on tõeline kräpp
14.04.2012 18:58
0
Tallinnas Punane tn 68 on PEKERO Lõuna-Eesti Talutoode kauplus ja seal on saadaval nii elus Angersäga ,kui ka suitsutatud,samuti saab kala steikidena ja marineeritult ja soolatult ja süldina ja erilist angersäga marja.
Ise käime iga nädal värskel kalal järel.
Kes pole veel proovinud tasub kindlasti seda teha.
ja kui grilli hooaeg käes,siis kala grillile ja .....
Vaata ka facebookis
EKERO Lõuna-Eesti Talutoode
26.04.2013 09:24
0
Parima toidu tiitel käes Marineeritud angersäga. Kas keegi on seda müügis kohanud juba?
26.04.2013 09:50
0
Mati Kalapoes, Selveris, Rõõmu Kaubamajas
26.04.2013 11:27
0
Sai seda marineeritud versiooni aastavahetusel mekitud (mingi firma jõulukink oli). Kui purki poleks näinud ja laual kausist võtta siis petab marineeritud angerja pähe ära küll. Igaljuhul parem kui Võrtsu mudamitsega angerjas
07.11.2013 15:27
0
Täna Pärnu turult 6EUR-u. Panin suurema grilli lepaga põlema. kui leegid taga jämedamad halud peale ja kala koos vana pannida restile.(LEPA PILBAS VAHELE) Grill kinni-2/h. Angerjas mis angerjas, ainult vähem rasvane. Mitte oluline puudus. (KUIV lEPP).
Palun oota