Otsi

praeme ahvenat.

24.02.2016 23:02
tundub niivõrd lihtne ,et ajab naerma...samas head praekala väga raske teha.
1.pann on odav . v. liiga kallis
2.praadida õliga-mitte keegi ei prae ahvenat õliga .
3. searasvaga- kolesterool.jne.
4. värske isetehtud võiga - õige.
5. värske kalarasvaga - veel parem.
6.fritüürida koha rasvas - veel parem..
7.hõõruda võiga ja panna kuuma ahju - pole paha..
8. kala nahk peaks jääma - õige ,koha ja ahvena nahk on vajalikud..- kui soovida marineerida või kallerdada..
nagu näete - polegi nii lihtne.
ahven ja koha on hõrgud - praadida või fileerida ikka madalal temperatuuril ja maitsestada kerge maitsesoolaga ,rõõsa koore ja  võiga praetud valge sibula ning värske musta pipraga -see kõik on alles algus..amatööridele - nüüd sooviks kokkade arvamust..
(mitte minust )devil
 
24.02.2016 23:19
4
Kindlam on teravas ketsupis need ahvenad pehmeks keeta ja moos.
 
24.02.2016 23:24
4
Ja, muarust on või kala praadimiseks liiga vänge. Tapab ahvena magusa maitse ära. Piparsool peale, jahustmunast läbi ja pannile kuuma üli sisse. Kogu keemia.
Ja loomulikult naha ja peadega. Ei mingit fileerimist, tervena jääb mahlasem. Ahvena soomustamine on imelihtne, kui asja enamvähem käppa saad
24.02.2016 23:40
1
Tegele rohkem naabrinaisega ja jäta see teema teistele!
24.02.2016 23:49
0
Brr?
24.02.2016 23:53
3
see ongi naabrinaise retsept - andke punkte - aastapäev ju - ei taha yksi magada.
 
24.02.2016 23:55
3
Praadida ja fileerida tasub madalal temperatuuril jah. Absoluutne null on parim.
24.02.2016 23:56
0
panin frityyri ketsupit täis - tahan parimat,
 
24.02.2016 23:59
0
Mis ketsupit panid kah? Meira või miski muu?
25.02.2016 00:04
0
ikka uut põltsamaa rootsi ketsupit.
mrs.felix
 
25.02.2016 00:19
8
seeköik kokku on veel lollim jutt kui muda materdamine
25.02.2016 01:22
0
sry -olen gurmaan..
 
25.02.2016 01:25
0
fileerida madalal temperatuuril - kes teab -saab aru..
25.02.2016 01:31
5
Öliga ikke 5W-30 parim.devil
25.02.2016 01:33
1
olen päev otsa koka saadet vaadanud - ilusaim päev minu elus..
naine tantsib kusagil , naabrinaine põdeb , praen kala ja vanaisa pildiga (kuulipilduride rood) proovin anda parimat , leidsin maximast 3,0 veini ,tempranillo  ja veel miskit , ah pole paha.Elagu EESTI!
25.02.2016 01:35
1
vaatasin ka kööki,vahpeal naine terroriseeris pingviinidegacrying
25.02.2016 01:51
1
õhtul oli jälle...ei mäletacryingno
25.02.2016 07:29
0
maitsesool on huvitav nüanss siin. Kui sitt maitse peaks sellele olema?  Näiteks, kas teedel ja tänavatel maitsestunud on selleks pro?
25.02.2016 09:36
0

24.02.2016 23:24

Ja loomulikult naha ja peadega. Ei mingit fileerimist, tervena jääb mahlasem. Ahvena soomustamine on imelihtne, kui asja enamvähem käppa saad
  See urdu jutt on  gurmaanilt.Maitsenüansid on need mootori-ja muud praadimisõlid,tähtis,et nahk hoiaks kala oma maitset
25.02.2016 10:44
1
Mõtlen praegu, et oleks ma mingi teismeline (vahet pole, kas naine või mees), kellel kalaga kogemust pole (vanemad kodus ei teinud, mujal ka ei ole nägema juhtunud), aga tahaks kangesti ühe praekala korra teha. Leian googlist "praeme ahvenat" otsides selle teema. Ja teema on veel kalale.ee saidil ehk raudselt spetsialistid räägivad...
25.02.2016 11:15
8
Mäletan lapsepõlvest,ühed esimesed triibud mis vennaga kinnipüüdsime,lõkke kohale orgi otsa ja küpsenuile veidi soola pärast poolekstõmbamist.Seda maitset ei saa kirjeldada,kuid on meeles,sellist ahvenat pole ma oma järgneva 53 aasta jooksul olnud võimeline uuesti tegema.Ohh aegu ammuseid.
25.02.2016 11:53
7
On sedamoodi särgegi küpsetatud lõkke kohal, ahvenat polnud käepärast alati.
25.02.2016 12:35
2
Kui on fileed, siis on need hea maitsestada soolaga seejärel paneerida seesami seemnetega ja praadida õli-või segus.
Ülihea on kõrvale pakkuda tartar kastet ( hapukoor, sinep, till, sibul, marineeritud kurk ja natsa soola )
25.02.2016 18:12
2
naabrinaine praeb õli- või seguga .pole ise proovinud .sain täna unnaga paar haugi ,kummipükstega ronisin jää peale , proovin õli- või segu.olen seganud pardi- hane - sea rasva - kardulate praadimiseks..
aga haugil pruuni ja kollase liha fileerin välja- see ei kõlba.
25.02.2016 19:55
1
minuteada pannase kalale soola praetud poole peale,praadimise käigus,aga noh mida mina ka tean.
25.02.2016 20:08
1
up
25.02.2016 20:10
3
A keedame ka ahvenat?
25.02.2016 20:12
1
up angel
25.02.2016 20:16
1
võtaks inetu pardipoja ahjust välja?
25.02.2016 20:18
1
Seda poega pole,sai mustanahaline part.
25.02.2016 20:27
1
up cool
27.02.2016 18:37
1
panin paadile ääled sisse ja enne kui lant langes - oli taga - ei mina ega vanaema seda mäleta
 
27.02.2016 18:38
1
jobbenbuhh ja bananas
 
27.02.2016 19:29
1
up enlightened
27.02.2016 19:33
2
konksprzn - võibolla hoopis naabrinaisel olid taga? panid talle hääled sisse ja tegid kodurodeot ?
28.02.2016 10:26
0
devilcheekywinkja ongi taga
 
28.02.2016 10:29
1
up laugh
28.02.2016 13:28
1
irw
 
24.04.2016 21:26
3
tegin täna ommikul kaks kätekõverdust voodi otsa peal ära ja siis avastasin ,et olin mõned triibu vileed sulama pannud...oops..
kolm vileed...siis peksin nad pannile ja tegin omleti peale , kõva juustu ka natuke - ja mis sa ytled - maitseelamus missugune ..pidin kohe kuus õlut peale kaanima..ilus päev oli..
 
24.04.2016 22:07
0
nüüd juba kümme läbi...ja enam ei müüda..
24.04.2016 22:52
0
a naabrinaine?  Ei saandki?
24.08.2019 21:15
2
tõmbasin tõmbasin tõmbasin. kaks kuue kilost ahvenat kaldale.
egiptuses, mitte peipsil..aga ilus unenägu ikkagi..
 
25.08.2019 15:29
2
Teil on kõik üks IIHHIIHIII ja AHHAAHHAAA...
25.08.2019 16:05
0
niiluse ahvenad?
Palun oota