Kirjutan spetsiaalselt iga lause mina vormis aga eks sinule vaade ikka kangastub kõik absoluutse tõe kuulutamisena, vingats nagu sa oled. Oleks jah huvitav lugeda, kuidas Keiol see 30 eurine püügi käigus käitunud on, kaua püüdnud ja kuidas vatti saanud. Ei ole kursis ritvade evolutsiooniga viimased kümme aastat ja pole Keiole vastu vaielnud. Sinule vaade muidugi kangastus, et olen. No sinust ma ikka kõvasti noorem. Laigi oma kommentaare ikka edasi, kedagi teist su mögin vaevalt huvitab.
Mu jutt polnudki tegelikult mingite tippritvadega seotud, muidugi on 30ne madalama klassi süsist tehtud udja vedelam kui korralik asi jne, puudub "kiirus" ja tunnetus on nõrgem. Eelmine vatti saanud udja oli miski Salmokas, äkki 800-1000 eeku maksis. Hetkel sarnane asi ongi oluliselt odavam. Salmo on elus muidu siiani, vahel kasutan isegi. Hetkelemmik 100ses klassis volzhanka.
No seegi kõva edasiminek kui neil odavama otsa ritvadel jätkud kinni ei kiilu, kokku ei kuku ja rõngad vastu peavad. Kunagi oli kõva sõna Fuji rõngad, mis juba ise maksid 30 euri komplekt eraldi ostes. Nüüd saab terve süsinikust ridva sama raha eest. Eks klaasist ridvad on kah täiesti püütavad õige mehe käes. Ma usun siin lehel on terve plejaad mehi, kes võivad seda iga kell kinnitada
jeps.ega sinu tibatilluke muna ju kestagi seda,et keegi(loe,enamus)on sinust targemad ja pädevamad.Mõistusega inimene ei vali omale ritva selle kriteeriumiga,et saaks metsas oski lammutada
Kohe peale sinu käimist siin teemas olid su kommidel laikid..üllaülla. Ma vaatasin 7 sek peale sind ja keegi teine vahepeal aktiivne ei olnud. Milleks ühega piirduda? Anna minna.