Otsi

turvad

püütud leiva kuuliga pärnu jõest,kaks olid 1,5kg ja teised kaks 1kg
08.07.2010
09.07.2010 09:34
0
0
kenad
09.07.2010 11:35
0
0
mida head nendest teha annab? Ei pole mina viimasel ajal neid kaul enam koju vedanud.
09.07.2010 12:19
0
0
Maitse tuleb millegagi ära peita. Kotlett, lisada peekonit. Muidugi on see mõttetu, kuid kui nad on juba tapetud, siis minema pole ka mõtet visata. Või nagu on koka kõige suurem solvamine - roog ketsupiga üle uputada...
09.07.2010 12:33
0
0
kõiki kalu ka ei saa süüa
paras luine mudapask on
09.07.2010 16:24
0
0
pigem ikka 1,5 kg ja teised kolm 1 kg
09.07.2010 16:30
0
0
Pane soola ja teisel või kolmandal päeval on paras saia pääle lõigata.
09.07.2010 20:11
0
0
selt on kaks 1,5 kg

lihtsalt see vahe et eespool olev kala tundub suurem kuna lähemalt pildistatud
10.07.2010 10:56
0
0
me panime hiljuti suitsuahju mõned suuremad.

oma kokaraamatud ja mudamaitse võite ka sinna tulematerjaliks visata!

kala igatahes sai väga maitsev ja mõnus. 5+ pildi eest
10.07.2010 12:49
0
0
pask kala ikka
11.07.2010 13:17
0
0
olen ka suitsu turba söönud ja pole väga viga jah ainult luine
12.07.2010 16:41
0
0
jahimnees kust sa neid püüad täpsemalt sindis?
kau
image

15.07.2010 01:52
0
0
ilusad turvad 5 plusss
28.07.2010 12:28
0
0
lauluka alt
02.08.2010 16:21
0
0
kõige parem on nii...teed grilli tule ja süte peale laod vaheldumisi toorest lepaoksa ja nõgest sellise 5-10 cm kihi.

kalale soola nats kõhtu ja soomus jääb peale ja kalad sinna lehtede peale siis otse.

Tal on tugev nahk..kui kala valmis siis painutad laiali ja sööd nagu kausi seest.luud loobid välja muidugi aga maitse on sellel kalal ülihea.

Muud eriti ei kujuta ette mis neist ha saaks.

söögiks muidugi soovitaks muidugi suuri kalasid püüda.kilo ja poolteist on lapsed ju alles.kolmene on eriti magus ja sellest suuremad.
Palun oota