Otsi

puravikud marinaadis

Autor: Kristel
hääd isu!
10.09.2010
10.09.2010 22:58
0
0
oi kurask. seene isu tuli peale küll
11.09.2010 00:10
0
1
Retsepti viitsid siia kribada. Pole kunagi puravikke marineerind.
11.09.2010 01:09
0
0
väga hea töö, viiekas kukub nigu naxti!
11.09.2010 08:08
0
0
kuhu võib neile järele tulla?
11.09.2010 10:02
0
0
Neile vist eraldi marinaad pääle keedetud ja sibulat porknaid üldse ei paista.
11.09.2010 11:33
0
0
sibulaid ja porgandeid ple sellepärast et teevad teise maitse kylge
11.09.2010 13:57
0
0
Ahh sa shinder , marinaadi retsepti palun .
11.09.2010 16:18
0
0
wtf see on kala sait ju?

puravik.ee kuulub see pilt


aga 5p ikka
11.09.2010 16:19
0
0
Kui "omast mahlast" marinaadi teed ja sibulad porknad sissepanemiseks eraldi pehmeks keedad, siis ei muuda nad maitset eriti miskit. Kui aga nagu männikaid marineerid, siis muidugi.
11.09.2010 21:59
0
0
sada ja seened, see mu veneaja hüüdlause baarmenile NÕMME KÕRTSUS.
11.09.2010 22:02
0
0
Aiii kui maitsev see võib olla.Krissu saab viieka minult.
12.09.2010 09:02
1
1
Ma olen puravikud enne purgindamist pannilt läbi lasknud ja liigse vee välja kuumutanud. siis marinaad:

kahe purgi jagu puravikke

0,7 liitrit vett

neli tera nelki

12-15tera pipart

1loorberi leht

viis tera vürtsi

1sibul

1porgand

maitsejärgi(2-3spl) äädikat

Keedan juurvilju umbes 5min. siis lisan maitseained, veel 5min, lisan puravikud veel viis minutit ja siis äädikas. lasen selle krempli keema tõusta ja siis purki.
12.09.2010 09:05
0
0
Ah soo, praadides panen väikse killu võid ka juurde või tilga õli, aga see tuleb pannilt nö. ära praadida, muidu jääb hiljem purgis seentele rasvakiht peale. praadida väikesel kuumusel. kui kõik on õigesti tehtud tuleb aga marinaad ilus kuldpruunikas ja selge.
12.09.2010 09:08
0
0
Kellele meeldib ja kelle on, võib marinaadist tavalise sibula välja korjata ja lisada koos puravikega pärlsibulaid, jääb väga mõnus.
12.09.2010 12:08
0
0
12.09.2010 18:50
0
0
noniih nyyd siis hakkan kuuseriisikaid omas mahlas marineerima
puraviku marinaad:i spl soola , 2 spl suhkurt ja yx äädikas , mõned terad pipart ja paar kolm loorberilehte , kui vaja siis lisan suhkurt juurde
see siis liitri vee kohta
19.09.2010 18:51
0
0
5
17.11.2011 18:12
0
0
6++++
Palun oota