Otsi

Ütlemata hää kraam

Autor: ull2
See siis see, mis forellist sai.
Soovitan ka kasutada rose pipart, annab sellise mõnusa kadakalise maitse.
15.04.2011
15.04.2011 21:14
0
0
tundub kole piprane.
15.04.2011 21:37
0
0
kahtlane värk
15.04.2011 21:46
0
0
Pohlad, kukemarjad ja till.
15.04.2011 21:49
0
0
ja nii see kala ära rikutaksegi
15.04.2011 21:56
0
0
jap...nii ta peeze keeratakse

15.04.2011 22:03
0
0
Mehed vist ei näinud viimast Kalamehejuttude saadet. Vot sääl tehti Koržetsite poolt forellile kaks null ära...
15.04.2011 22:21
0
0
.. no forell ikka Korzetsile ära tegi, vana möllab hullult aga peale kala perssekeeramise ei tule midagi välja - isegi siis kui retsept on õige
loh
image

16.04.2011 02:30
0
0
peesse, ned korsets ja teised, ühes saates isegi ise kala ei saanud, võõra mehe kinni püütud kala läks neile konksu otsa
16.04.2011 09:02
0
0
ootan hää meelega teiste meeste soolaforelli soovitusi siia.

Kuna võtan kala kästi harva ära, siis pole ka mingi master cocc, kuid proovitutest selline variant parim.

Musta-valget pipart üldse ei kasuta antud juhul ja piprane ta kindlasti ei saa.

Maitse asi muidugi
16.04.2011 09:41
0
0
võid vabalt kasutatada muid pipraid. rose pipar on samapalju pipar kui kukeseen. kui ma seda üldse kasutan siis kastmetes ja pärast kurnan välja, hambaallajäädes on minu jaoks eriti rõve.
16.04.2011 09:41
0
0
5
16.04.2011 11:36
0
0
somkaga ühel meelel. See rose pipar eriti vastik minuarust. Kala soolamisel ei pole viimasel ajal üldse pipart kasutanud. Sool+till ja ongi kogu kunst. Pole vaja kala maitset igasugu jamaga rikkuda
16.04.2011 12:59
0
0
seepärast need fileed siia üles riputasingi, et kes pole proovind nii teha, see proovib, kui soovib.

Pooled eestlased ei teagi mis asi see rose pipar on.

Maitsed meil ju kõigil erinevad. ma näiteks vihkan kaneeli või halvaad(väkk)

Samas mulle jälle antud valmistamise puhul just see kerge kadaline maitse meeldib.

Relvavend, kas suhkrut ei lisa üldse?

Mina panen ka kindlasti veidi suhkrut, muidu ei maitse pooltki nii häste

Küsiks, kuidas HR.Jurakas punast soolab?
16.04.2011 13:20
0
1
Üks kord võiks proovida ainult soolaga teha. Kasvõi huvipärast. Saab vähemalt teada mis maitsega forell on.
16.04.2011 15:06
0
0
Soolal ja soolal on ka vahe. Mitte mingil juhul ära tarvita peenikest soola soolamiseks. Mida jämedam, seda parem.
16.04.2011 16:03
0
0
pilt tundub olema tehtud mõnes suurköögi või ma eksin

16.04.2011 20:58
0
0
ma viimasel ajal suhkrut pole pannud jah. ja meresoola olen kasutama hakanud
16.04.2011 21:24
0
0
ei kujuta ettegi kuskohast see suhkru lisamise komme on tulnud. Vastikuks teeb kala. Pidi liha pehmemaks tegema - kõvemaks teeb. Sama jube kui marineeritud kurkide puhul. Aga kõigega harjub ,ja lõpuks hakkab tunduma et nii peabki.
16.04.2011 22:10
0
0
seda suhkru värki vist kokkadele õpetatakse. Sõber õppinud kokk ja igale poole kuhu soola paneb lisab ka suhkrut. Mingi aeg tal naine juba hakkas vihjama et kaua sa neid toite kavatsed veel suhkruga solkida?
16.04.2011 22:43
0
0
kasutan ka meresoola.

Suhkrut panen vahekorras ehk 1:5 soolaga ja see küll pullsitt jutt, et teeb liha kõvemaks. Pigem ikka suhkur sellepärast, et toob maitsed palju paremini välja.

Ah jaa, kui võisaiale läheb punane, siis paar tilka sidrunist pigistan

Triibuline- sa ei eksi. Kala lihtsalt nii palju käes, et väikse köögiga põle miskit peale hakata ))
16.04.2011 22:58
0
0
sool toob maitse välja mitte suhkur. Suhkur paneb maitset juurde , kui meeldib anna minna.
17.04.2011 20:26
0
0
Ilma suhkruta soolatud forelli ei kujuta küll ette.Sellepärast poe oma ongi jama,et liigselt soolane.Ise panen ikka kõvasti suhkrut ja tulisoolast ei tee.Väga maitsev.
17.04.2011 21:00
0
0
tulisoolast sa ei armasta - järelikult paned soola suht tagasihoidlikult ,ja kõvasti suhkrut. No ja annagi minna``Väga maitsev`` IRW! Tere 1 rsk
))
17.04.2011 22:56
0
0
Piira nüüd erutust.Tundub,et sa pole hästisoolatud forelli maitsta saanud.
18.04.2011 21:50
0
0
``hästisoolatud`` = hästisolgitud
18.04.2011 22:41
0
0
ehk siis avaldad, rodostoomus, oma retsepti?

saame kõik targemaks
19.04.2011 00:01
0
0
soolasärje retsepti võib ta anda
21.04.2011 22:30
0
0
soolamiseks on vaja head soola ja head kala. To :somka miks jala kaelatagant ära võtsid???
22.04.2011 18:28
0
0
nüüd oleme palju targemad, rodostoomus! Hea retsept
03.10.2011 09:18
0
0
ull2- mis a. Sa s. oled muidu ? pildile 5
27.11.2011 19:07
0
0
ei saanud Hr.Kogre küsimusest sotti!
Palun oota