Otsi

Hea latika roog

Autor: martin366
RETSEPT
Täidis:
1. Sibul
2. Porru
3. Porgand
4. Till
5. Hapukoor
6. Majonees
7. Maitseained

Kala ennem ära puhastada, soola ja maitseainetega lasta seista paar tundi siis paar viilu võid peale, fooliumisse ja ahju tunniks, 200c juurde.
Kastmeks võib poest võtta mingi spets kalakastme, lihtne teha, ise ostsin Hollandi kastme.
Paar õlunaadi kõrvale ja amps-amps :)
19.04.2011
20.04.2011 01:00
0
0
Luine kurivaim, muidu magus...
20.04.2011 11:21
0
0
Ei ole väga hull kui kala suur.

Kannatust vaja, väga tühja kõhuga on ohtlik süüa
20.04.2011 11:23
0
0
Jaa, mida kõike masu inimestega ei tee. Juba on hakatud kala sööma. Näe isegi latik kalaks tunnistatud.

Täidises võiks veel vabalt olia ka tomat, petersell, juust. Kohe tulevad ka nurmenukk, nõges, naat.
20.04.2011 12:11
0
0
Oi ,krt ja mina pean siin heeringaga läbi ajama. 5+
22.04.2011 14:20
0
0
Martin, kas 1h 200 kraadi juures kalale palju ei ole?

Muda: uus toode - karbile on kirjutatud: Lõuna -Eesti Erisoola Heeringas.
22.04.2011 14:28
0
0
Ei ole midagi, tuleb väga hea
Palun oota