Otsi

70. Säinas

Autor: tamka
VIMMAPÜÜK
Koht: Koiva (kõikide võimaluste jõgi)
Aeg: 9 mai, hommikul 5-11ni
Ilm: lõunatuul, +20
Püügiviis: tonkad
Sööt: uss
Kaal: 1400g, L45
Kaaspüük: ahvenad, turb ja säinas
09.05.2011
09.05.2011 20:45
0
0
nüüd kala liivane ja söömisel hambad krõbisevad suus.
09.05.2011 22:49
0
0
5
ARP
image

09.05.2011 23:47
0
0
Ilus nuga
10.05.2011 10:50
0
0
Jutt lühike ja konkreetne. 5+
10.05.2011 14:49
0
0
Ilus säinas. Kas läks söögiks või lasid tagasi? Kui söögiks, siis mis viisil tegid?
10.05.2011 20:35
0
0
ras987

See puhtalt isiklik arvamus, a kokkamine kalastuses üks tähtis lüli. Üldiselt söön pea kõike kalu, a iga erinev kalaliik tahab erinevat lähenemist valmistamisel, et kalast võimalikult suupärasem roog saaks...

Mis puutub säinasse, siis siin kaks võimalust:

a) kala fileerida ja küpsetada. Peaksid ju teadma, et Koiva kalad (suht) ilma igasuguse kõrvalmaiguta.

b) kala fileerida, küpsetada ja segada punase kastmega.
10.05.2011 22:43
0
0
tänud vastuse eest, üks ainsaid kalu, kelle liha tegemisega jännis
10.05.2011 23:36
0
0
Aga palun. Ise eelistan rohkem varianti b.

Nati punasest kastmest. See jälle isiklik arvamus, a kõige paremini sobib kastme aluspõhjaks naturaalne tomatikaste (kilekotikestes). Ketšup aint rikub rooga!

Kõigepealt kuumutad väheses õlis pehmeks riivitud porgandi, seejärel lisad sibula. Kui need küpsenud (pehmed) lisad tomatikastme ja kuumutad veel nati. Maitseainetest nati soola, võib nati ka sidrunimahla. Seejärel laod praetud kala kaussi, lusikaga punast kastet vahele jne... Lasta mingi 8+ h tõmmata ja siis jõudu hammastele!
11.05.2011 13:36
0
0
KALA PUNASES MARINAADIS

Peaaegu analoogne eelmisega: http://www.kalale.ee/sisu/NCw5MzI0MTcsMjMsMCwwLA/
13.05.2011 08:36
0
0
või siis kolmas variant oleks kuivatamine. närimist kui palju


5
13.05.2011 22:10
0
0
5p
18.05.2011 13:25
0
0
Ise tegin just variant a ja täitsa söödav tuli.

5
09.09.2011 13:39
0
0
Palun oota