Otsi

Kes kiidab,kes laidab!

Autor: kiluke
Üle pika aja sai siis kalal käidud ja ka särgedest kotlete tehtud.Vahelduseks kuuma kartuli kõrvale ikka hea ampsata!Ise armastan neid nosida täiesti külmalt.ei tea isegi miks!
03.04.2014
03.04.2014 08:55
0
1
see on vaese kalamehe õhtusöök ju.
03.04.2014 09:24
0
1
See paneb näärmed tööle
5+

03.04.2014 09:25
0
1
Mina kiidan, 5 punga igatahes ; )
03.04.2014 09:35
0
0
5 p.ehk saaks retsepti.
03.04.2014 09:59
0
0
Tundub söödav. 5p
03.04.2014 10:03
0
0
tahax kaaaaaaaa... 5
03.04.2014 10:28
0
0
Kui liiast ei ole, siis kas viitsid oma retsepti ka siia kirja panna palun?
03.04.2014 10:28
0
0
Ikka ja jälle meenub mulle ühe traalikapteni sõnad- Pole olemas kehva kala, on olemas vaid kehv kokk. Ilus pilt
03.04.2014 10:28
0
1
Ei midagi keerulist.Täpset retsepti pole aga mida sisse segan sellest võin rääkida küll
Puhasta särg kõigest üleliigsest.Eelistan väiksemaid särjekesi,siis ei jää hakklihasse ebameeldivaid pisikesi luutükikesi.Eemalda soomused,uimed,saba.Võtan ära ka naha.See ummistab hakklihamasina sõela ja tüütu on iga kala järgi masinat lahti võtta ja resti puhastada.Lasen 2 x masinast läbi. Lääbi hakkliha masina läheb ka 1-2 toorest sibulat.3-5 viilu juustu.Kel on kodus natuke päris suitsuliha viilu,võib ka seda lisada.Annab väga hea meki.Pipar ,sool,maitserohelist.2 muna,must pipar ja priske sidruni mahl,mille pigistan siis otse sidrunist ja segan sisse.Vahel kui lihamassi vähe,lisan ka viilu või kaks tahkemat saia.see ka läbi masina.Siis voolin väikesed pätsid ,paneeri riivsaiaga ja head isu.Kõike panen maitse järgi.Katsetamise küsimus!
03.04.2014 14:45
0
1
7+++
)
03.04.2014 15:33
0
0
juustulisand on hea mõte, tuleb meelde jätta
03.04.2014 15:48
0
0
Aah, siirast südamest laksame mahlase viieka
03.04.2014 17:09
0
0
Väha mõnus amps !

5.p.
03.04.2014 17:21
0
0
Särjest saabki hea kotleti kui viitsib mässata. Ma teinud siis särjed fileeks lõikunud, roided ja nahk ka maha.
03.04.2014 17:25
0
0
Ai-ma ei viitsi särjest eriti fileed teha aga kui teen siis taignasse ja söön niisama.
03.04.2014 18:07
0
0
Ma kuumalt söön kartuli-soustiga, aga külmalt läheb hommikul võileiva pääle kohvi kõrvale. Samal asjal võib teine maitse kohe olla. Vahel teen nõnda samuti praelihaga...
03.04.2014 18:08
0
0
Loomahakkliha lisades on tulemus parem,aga see minu arvamus
03.04.2014 19:50
0
0
Kui eemaldad saba, soomuse, uimed ja naha, kas siis polekski lihtsam ja kiirem fileerida?
03.04.2014 21:45
0
0
Tundub isuäratav.

Veel parema saaks kui jätaks särje ära, lisaks rohkem liha, suitsusinki ja juustu ja siis paneeriks riivsaias ja küpsetaks.
03.04.2014 22:45
0
0
Oi kui nämma!Viis silma minult.
04.04.2014 16:07
0
0
5
04.04.2014 20:20
0
0
Kindlaasti on mõtekam fileerida aga mul ei õnnestu see tegevus särjega hästi!Ahvenaga õnnestub fileerimine hästi.
Liha ma vist ikka ei paneks.
10.10.2014 18:04
0
0
Üks igavesti kena suutäis.
Palun oota