Otsi

Käsi külas, p..... mullas

Autor: Usamees
Keta Salmon
Kuigi kalamari on meie laual tavaline nähtus ootan siiski iga aasta just Ketapüügi algusest, sest See on parim mari mis meile meeldib, See siis kahest kalast saaduslaughElu on lill vōi mis iganes cheeky
03.11.2017
03.11.2017 08:49
0
0
yes
03.11.2017 11:12
1
4
Puidu imitatsiooniga plastkauss ?
03.11.2017 17:46
3
2
Sepaonu,no sinist  pole ju !!!

 
03.11.2017 21:14
0
8
ma lootsin,et sa ütled, et siukest marja söön ükskõik mis kausist
03.11.2017 21:20
1
1
no sellist marja veel ei söö, esma töötlus tegemata aga korralik hernes on küll.
04.11.2017 01:28
0
0
Küsimus - kuidas oleks võimalik soolatud marja pikemalt säilitada. Külmutada olen proovinud, ei sobi. Korraga ei söö ju suurema kala marja ära.
04.11.2017 07:48
1
0
Tegelikult ei olegi, värskelt tuleb pintslisse panna, võib-olla bensoehapet ehk E210, mida kasutati nõukaajal siiamarja soolamiseks.
04.11.2017 09:32
0
0
pensoed kasutatakse ka praegu kala tööstuses,aga seda ei tohi palju panna teeb marja magusaks!
04.11.2017 11:06
1
3
Õigesti külmutatud ja õigesti sulatatud marjal ei ole absoluutselt häda mitte midagi. Pimetestis enamus värskel ja külmutatud vahet ei teeks.
04.11.2017 20:59
0
0
Kuidas käib marja õigesti kümutamine ja sulatamine? Just viskasin neli karpi külmutatud marja prükkari. Esimest korda panin marja sügavkülma ja tulemus oli mingi vesine plöga.
05.11.2017 07:38
0
1
Mida kiiremini aine külmub, seda väiksemad jääkristallid tekivad(kehtib igasuguse toiduaine külmutamisel), võimalikult väikesed karbid, või üldse kilekotti ja külmakraadid(kui reguleeritav) põhja, mõnedel uuematel kodukappidelgi on algeline kiirkülmutusfunktsioon täitsa olemas.
05.11.2017 13:15
0
0
Seda kiiresti külmumise paremust tean jah, külmakirstul kiirkülmutuse funktsioon täitsa olemas ka. Portsud olid plastkarpides ka sellised et paras ühe õhtuga nahka panna.
06.11.2017 15:27
0
1
Sügavkülmutamiseks sobib paremini selline küllaltki valmis mari, oktoober -november püütud kalast. Augusti ja septembri esimese poole mari kipub üles sulamisel selline vedela võitu jääma, aga maitset ei tohiks väga mõjutada.
06.11.2017 15:31
0
1
Kui on selline vedelavõitu mari, pane sõela peale sulama, voolab seda plöga vähemaks. Kui on hästi tehtud kõlbab süüa küll.
Palun oota