Otsi

Lossariina

RETSEPT
 
1 porrulauk
 
1 porgand
 
25 g juursellerit
 
2 sl vōid
 
1,2 liitrit kalapuljongit
 
2 sl tomatipüreed
 
soola
 
tee üks maitseainete kotike, mis sisaldab (1 loorber, 5 tera pipart
 
0,5 g tüümiani, 1 küüslauguküüs)
 
400 g lōhet
 
3 sl viilutatud paprikaga täidetud rohelisi oliive
 
1 sl kapparit
 
SERVEERIMISEKS:
 
2 dl hapukoort
 
½ dl hakitud tilli
 
tillioksake
Allikas: Toidutare
Autor: Toidutare
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjonit
Vene rahvustoit. Hõrgutav lõhesupp.
Valmistusviis
Puhasta ja lõika porgand, porrulauk ja juurseller ilusateks peenikesteks ribadeks ning pruunista kergelt võis.
Lisa puljong, tomatipüree ja maitseainekotike.
Lase supil keeda nõrgal tulel mõni minut.
Lõika lõhest väikesed fileeribad ja lisa supile, lisa oliivid ja kappar ning lase supil keeda madalal kuumusel u 5 minutit, kuni kala on valmis.
Võta maitseainekotike välja.
Maitsesta soolaga.
Serveerimisel lisa hapukoor, hakitud till ja tillioksake.
Palun oota