Otsi

Külm jogurtisupp suitsuforelliga

RETSEPT
1 tk 
väike suvikõrvits
1 tk (punane) 
Paprika
1 tk 
Porrulauk
200 g 
kirsstomatid
3 tk 
või tavaline tomat
150 g 
Redis
2 tk 
keedetud kartul
200 g 
kuumsuitsuforell
 
hakitud till
10 dl 
maitsestamata jogurt
1 küünt 
Küüslauk
 
Sool
 
suhkur
 
Must pipar
Allikas: 100 rooga
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Tervislik ja lahe suvesupp, kus on peidus palju köögivilju. Soovi korral võid lisada ka keedetud ja hakitud muna.
Viiluta suvikõrvits, paprika ja porru. Poolita kirsstomatid või tükelda tavalised tomatid. Lõika redised neljaks ja kartulid kuubikuteks. Puhasta ning tükelda suitsukala. Sega jogurti hulka suvikõrvits, paprika, porru, tomatid, redised, kartulid, kala ja hakitud till. Maitsesta purustatud küüslauguküüne, soola, veidikese suhkru ja musta pipraga. Sega ühtlaseks ning serveeri kohe.
Palun oota