Otsi

Taipärane kookospiimasupp krevettide ja riisinuudlitega

RETSEPT
125 g 
Riisinuudlid
1 sl 
Maapähkliõli
2 tl 
Punane karripasta
4 dl 
Kookospiim
5 dl 
Kanapuljong
1 sl 
Suhkur
12 tk 
Kirsstomat
200 g 
Šampinjon
200 g 
Krevetid (külmutatud, puhastatud)
1 sl 
Tai kalakaste
2 sl 
Laimimahl
 
Koriander (värske)
Allikas: Pere ja Kodu
Autor: Mari-Liis Ilover
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Maitseaineriiulitel on olemas kõik vajalik, et keeta valmis üks tõeliselt aasiahõnguline särtsakas supp.
Karripasta kogust reguleeri vastavalt sellele, kui teravat suppi soovid.
1. Kõigepealt valmista ette nuudlid. Vala riisinuudlitele keev vesi, lase kaane all 3 minutit seista. Nõruta, loputa külma veega ja jäta ootele.

2. Kuumuta poti põhjas õli ja karripasta. Pane juurde kookospiim, kanapuljong ja suhkur. Sega vispliga läbi
ja lase keema. Poolita tomatid, viiluta šampinjonid. Lisa supisse, keeda 10 minutit. Keera kuumus kinni.

3. Tõsta supisse krevetid, need sulavad kuumas vedelikus paari minutiga. Maitsesta supp kalakastme ja laimimahlaga.

4. Serveerimiseks tõsta igasse taldrikusse või kaussi ports riisinuudleid ja sellele kulbitäis suppi. Ära unusta
lisada värsket koriandrit, see muudab aasiapärase maitseelamuse täiuslikuks.
Palun oota