Otsi

Räime-kartulisupp leivakrutoonidega

RETSEPT
 
Õli või või
100 g 
Porrulauk
250 g 
Kartul
8 dl 
Vesi
 
Must pipar (purustatud)
 
Meresool
1 leht 
Loorber
8 tk 
Räimefilee
4 sl 
Leivakrutoon
Allikas: Nädalakiri Naised
Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Supi hulka võid soovi korral lisada ka rõõska koort, kuigi see pole vajalik, sest supp jääb tänu kartulile isegi kreemine ja paks. Maitsekust võid suurendada, asendades vee (kas täielikult või osaliselt) puljongiga.
1. Koori kartulid ja lõika väiksemateks kuubikuteks.

2. Haki porru ja kuumuta potis õlis või võis läbi.

3. Lisa potti kartulikuubikud ja kuum vesi.

4. Poole keemise ajal lisa loorberileht, sool ja pipar.

5. Samal ajal kui supp keeb, maitsesta räimefileed soola ja pipraga ning keera rulli.

6. Tõsta kalarullid ahjuvormiga 180kraadisesse ahju umbes viieks minutiks küpsema.

7. Kui kartulid on pehmed, eemalda loorberileht ja püreesta supp.

8. Serveerides tõsta küpsenud räimerullid supi sisse ja puista peale leivakrutoone.



HEA TEADA!

* Võid valmistada supi ka ilma komponente püreestamata. 
Palun oota