Otsi

Kalasupp

RETSEPT
 
2 kartulit
 
1 porgand
 
1/4 juursellerit
 
1 liiter kalapuljongit vōi vett
 
soola
 
2 loorberilehte
 
500 g tursafileed
 
1 sl jahu
 
2½ dl rōōska koort
 
2 munakollast
 
2 dl hapukoort
 
1½ dl valget kuiva veini
 
½ dl hakitud murulauku
Allikas: vanaema kokaraamat
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjonit
Hõrgutav kalasupp
Valmistusviis
Puhasta ja koori kartul, porgand ja juurseller ning lõika kuubikuteks.
Keeda köögivili kalapuljongis ja maitsesta soolaga, lisa loorberilehed.
Sega jahu ja rõõsk koor, lisa supile, sega ja keeda umbes 5 minutit.
Sega munakollane hapukoore ja valge veiniga ning sega ettevaatlikult supile.
Soovi korral lisa maitseaineid.
Tõsta kalatükid kuuma suppi ja keeda 3-5 minutit.
Puista üle hakitud murulauguga.
Palun oota