Otsi
Köök
 
 
 

Lõhe-wok

RETSEPT
 
400 g lōhefileed 2-3 cm paksused tükid
 
MARINAAD:
 
2 sl ōli
 
1 sl laimimahla
 
200 g munanuudleid
 
2 erivärvi paprikat
 
1 suvikōrvits
 
ōli
 
100 g värsket spinatit
 
1½ tl soola
 
2 sl mandlilaaste
 
KASTE:
 
Tomat-safrani cremé fraishe
Allikas: Rootsi
Autor: Toidutare
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjonit
Wok-roog kalaga.
Sega marinaad, pane lõhe marinaadi.
Keeda nuudlid, jahuta.
Voki paprika ja suvikõrvits õlis, lisa lõhe, kui köögiviljad on peaaegu valmis.
Küpseta lõhet mõlemalt poolt mõni minut.
Lisa ettevaatlikult spinat, maitsesta soolaga ning lisa mandlilaastud.
Serveeri nuudlite ja kastmega.
 
Palun oota