Otsi

Marineeritud kala

RETSEPT
 
300 g merikuradi-, meriforelli- või lõhefileed
 
soola
 
värskelt jahvatatud musta pipart
 
1 1/2 sidruni mahl
 
1 avokaado
 
100 g shampinjone
 
1 suur tomat
 
1/2 tl roseepipart
 
piparmündilehti
Allikas: Suur kokaraamat
Kogus: 1 portsjonit
Marineeritud kalafilee avokaado, tomati ja shampinjonidega.
Valmistusviis
Lõika kalafilee väikesteks tükkideks ja pane madalasse vormi.
Maitsesta soola ja pipraga ning piserda üle ühe sidruni mahlaga.
Kata vorm kilega ja jäta u kaheks tunniks külmikusse seisma.
Poolita avokaado, eemalda kivi, tükelda viljaliha ja piserda peale poole sidruni mahl.
Lõika puhastatud shampinjonid õhukesteks viiludeks.
Loputa ja kuivata tomat ning lõika tükkideks.
Tõsta kala vaagnale, kaunista avokaado- ja tomatikuubikutega ning shampinjoniviiludega.
Puista üle roseepipra ja piparmündilehtedega.
 
Palun oota