Otsi

Kartuli-suitsukalasupp

RETSEPT
 
8 dl vett
 
1 kalapuljongikuubik
 
4 suuremat kartulit
 
1 suur sibul
 
1 sl toiduõli
 
2 dl piima
 
200 g puhastatud kuumsuitsukala
 
sidrunipipart
 
soola
 
hakitud värsket tilli
Allikas: Targu talita
Autor: Sirje Rekkor
Valmistusaeg: 35
Kogus: 1 portsjonit
Kerge suitsukalasupp. Valmistamisaeg u 35 minutit.
Valmistusviis
Kalapuljong kuumutada keema, lisada väheses rasvaines kuumutatud hakitud sibul ja kuubikuteks tükeldatud kartulid. Keeta pehmeks ja püreestada sauseguriga. Lisada sidrunipiar, kalatükikesed ja piim ning kuumutada keemiseni. Maitsestada vajadusel soolaga ja lasta 10 minutit kaane all valmida. Serveerimisel riputada peale hakitud tilli.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Röstitud rukkileib või teraleib.
Palun oota