Otsi

Räimerullid majoneesiga

RETSEPT
 
0,5 kg räimi
 
rukkijahu
 
sidrunipipart
 
soola
 
praadimisõli
 
KASTE:
 
150 g majoneesi
 
musta pipart
 
värsket või kuivatatud tilli
Allikas: Eesti Naine
Autor: Maire Miljand
Kogus: 1 portsjonit
Rukkijahuga paneeritud ja praetud räimerullid majoneesikastmes. Valmistamisaeg määramata.
Valmistusviis
Puhasta räimed ja fileeri, raputa üle sidrunipipraga ja lase tund aega maitsestuda. Raputa vähese soolaga üle ning keera sabapoolest alustades rulli. Paneeri rukkijahus ning prae õlis pruuniks. Lase rullidel jahtuda, lao kastmega kihiti kaussi ning jäta nad mõneks ajaks jahedasse maitsestuma.
Serveerimisviis
Enne serveerimist lase rullidel jahedas maitsestuda.
Lisandid
Keedetud kartulid.
Palun oota