Otsi

Räimefilee kartulipüreega

RETSEPT
 
RÄIMEFILEED:
 
16 räimefileed
 
2 tl magusat sinepit (Dijon)
 
2 sl majoneesi
 
1 muna
 
4 sl vahukoort
 
riivsaia
 
pipart
 
soola
 
KARTULIPÜREE:
 
400 g kartuleid
 
30 g murulauku
 
natuke võid
 
100 g piima
 
MARINEERITUD VÄRSKE KURK:
 
400 g värsket kurki
 
soola
 
valget pipart
 
1 tl äädikat
 
1 tl suhkrut
 
1 sl oliivõli
 
värsket tilli
Kogus: 1 portsjonit
Praetud räimefileed marineeritud värske kurgi ja murulaugu-kartulipüreega.
Valmistusviis
Sega omavahel sinep, majonees, vahukoor, muna ja maitseained ning marineeri räimefileesid umbes 30 minutit. Paneeri seejärel räimed riivsaias ning küpseta pannil kuldkollaseks. Kartulipüree valmistamiseks keeda kartulid, püreeri need pudruks, lisa või ja kuum piim ning hakitud murulauk. Koori kurk ja lõika sellest õhukesed lindid. Sega retseptis toodud ainetest marinaad, säti sinna kurgilindid ja pane umbes 30 minutiks külmikusse maitsestuma. Lihtne, ilusat värvi ja võrdse maitsega lisand praetud räimedele.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Kartulipüree, marineeritud värske kurk.
Palun oota