Otsi
Köök
 
 
 

Ürdiräimed

RETSEPT
 
300 kuni 400 g fileeritud räime
 
Esimene marinaad:
 
2 dl vett
 
1 sl 30% äädikat
 
2 tl soola
 
Teine marinaad:
 
2 dl vett
 
2 kuni 3 sl 30% äädikat
 
1 dl rapsi- õli
 
3 kuni 4 küünt küüslauku
 
värsket tilli
 
ja peterselli
 
veidi estragoni soovi korral
 
2 tl soola
 
1 sl suhkrut
Allikas: Ellen Arnover
Autor: Toidutare
Kogus: 1 portsjonit
Ürtidega maitsestatud, marineeritud värsked räimed
Valmistusviis
Valmista esimene marinaad ning vala räimefileedele.
Hoia kaetult järgmise päevani külmkapis.
Järgmisel päeval sega kokku teine marinaad ning kalla räimedele.
Enne söömist lase paar päeva jahedas maitsestuda.
Palun oota