Otsi
Köök
 
 
 

Heeringas hapukoorega

RETSEPT
 
umbes 200 g kerg soolaheeringat
 
2 sl sidrunimahla
 
40 g porrulauku
 
1/2 potti tilli
 
1/2-1 küüslauguküüs
 
200 g hapukoort
Allikas: Suur jõuluraamat.
Autor: kata
Kogus: 1 portsjonit
hea panna peolauale.
Valmistusviis
1. purusta küüslauk. Lõika porrulauk õhukesteks rõngasteks. Kalla heeringafilee sidrunimahlaga üle ja lõika suupärasteks tükkideks.
2. Maitsesta heeringatükid porrulaugu ja tilliga.
3. Pigista küüslauk hapukoore hulka ja kalla heeringa tükkidele.
4. Lase heerngal vähemalt kaks tundi või üle öö külmkapis seista
 
Palun oota