Otsi
Köök
 
 
 

Läätse-köögiviljahautis

RETSEPT
 
600 g forelli-, lõhe- või heigifileed
 
200-300 g kooritud krevette
 
200 g paprikat
 
100 g sibulat
 
1 fenkol (apteegitill)
 
200 g suvikõrvitsat
 
300 g läätsi
 
kala- või köögiviljapuljongit
 
carrypulbrit
 
pisut õli
 
70 g taluvõid
 
valget veini
 
soola
 
musta pipart
Allikas: Terevisioon
Kogus: 1 portsjonit
Läätse-köögiviljahautis krevettide ja grillitud kalaga.
Valmistusviis
Kuumuta õli potis ja lisa sellele carrypulber ning läätsed.
Kuumuta pidevalt segades kergelt läbi.
Lisa vesi ja puljong.
Hauta, kuni vesi on peaaegu aurustunud ja läätsed pehmed.
Vajadusel vala vett juurde.
Haki kõik köögiviljad meelepärasteks tükkideks ja prae kiirelt väheses õlis ning lisa läätsedele.
Vahetult enne serveerimist sega juurde krevetid.
Puhasta kalafileed küljeluudest, maitsesta soola, pipra, väikese tüki või ja valge veiniga ning grilli ahjus.
Grillitud kala serveeri koos läätsehautisega.
 
 
Palun oota