Otsi

Šampinjonidega räimerullid

RETSEPT
0.5 kg 
Räimefilee
 
Sidrunipipar
 
Sool
0.5 dl 
Aedtill (hakitud)
200 g 
Šampinjonid
KASTE
0.5 kg 
Räimefilee
 
Sidrunipipar
 
Sool
0.5 dl 
Aedtill (hakitud)
200 g 
Šampinjonid
0.5 dl 
Äädikas
4 dl 
Vesi
1.5 tl 
Sool
0.25 tl 
Valge pipar
1 tk 
Sibul (väike)
2 küünt 
Küüslauk
2 tl 
Mesi
Allikas: Soome
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjonit
Ahjus küpsetatud räimerullid šampinjonidega.
Valmistusviis
Lao räimefileed töölauale seljaga allapoole.
Puista fileedele kõigepealt maitseaineid ja siis hakitud tilli.
Keera fileed rulli ja tõsta ahjuvormi, lahtine serv allpool.
Pane vormi terved šampinjonid.
Mõõda potti kastmeained, lase keema ja vala ahjuvormi.
Tõsta vorm 200°C ahju ja küpseta 20-30 minutit.
Serveeri rulle kuuma või külma roana koos kartulipudru ja salatiga.
 
Palun oota