Otsi

Oasalat sardiinidega

RETSEPT
100 g 
valged konservoad
75 g 
sardiinid õlis
0.25 kimpu 
murulauk
 
sool
 
valge pipar
0.25 tk 
väike salatipea
0.25 tk 
punane paprika
1 tk 
keedetud kanamuna
0.25 tk 
väike sibul
Allikas: Soome
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjonit
Salatilehel on salatiained rühmiti asetatud -valged oad, sardiinid, punane paprika, kanamunad, sibul.
Konservoad kallata sõelale ja loputada külma jooksva vee all. Nõrutada kuivaks. Hakitud murulauk segada ubadega, maitsestada soola ja valge pipraga ning lisada oliiviõli. Lasta imenduda ülejäänud salatiainete ettevalmistamise ajal. Salat pesta ja kuivatada hoolikalt ning panna suurele vaagnale või iga sööja taldrikule. Salatilehega kaetud taldrikule asetada rühmiti õhukesteks rõngasteks lõigatud punane paprika, sardiinid (ilma õlita), oad, munasektorid ja peale panna õhukesi sibularõngaid (neid leotada enne külmas vees, et kibedus kaoks).
Palun oota