Otsi

Lõhemedaljonid II

RETSEPT
150 g 
lõhefilee (kala peapoolsest osast)
 
sool
 
Must pipar
 
praadimiseks õli ja või
Allikas: Kodu ja aed.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjonit
Lõhemedaljonid.
Puhasta filee luudest. Lõika kalast umbes 1 cm paksused viilud, aga ainult iga teise viilu puhul lõika ka nahk läbi (fileeviilud jäävad kahekaupa nahkapidi kokku). Ava fileetükid medaljonideks (kahest kokkujäänud viilust üks medaljon). Aja või ja õli praepannil kuumaks ning prae lõhemedaljone mõlemalt poolt umbes 2 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lõhemedaljonid pane praadima alles siis kui kõik muu on laualepanekuks valmis. Lisandiks sobib krevetikaste.
Palun oota