Otsi

Forellipärg

RETSEPT
500 g 
Lehttainas
300 g 
maitsestamata toorjuust
1 tk 
sidruni riivitud koor
0.5 tk 
sidrunimahl
2 küünt 
Küüslauk
600 g 
forellifilee
1 tl 
sool
0.5 tl 
Must pipar
Allikas: 100 rooga
Valmistusaeg: 40-60 min
Forellipärja võid teha valmis peoeelsel hommikul või juba varem külmutada ning küpsetada endale sobival ajal.
Sega omavahel toorjuust, sidrunikoor ja -mahl ning purustatud küüslauguküüned. Rulli tainas piklikuks tükiks. Lõika forellifilee pikuti ribadeks ja aseta tainale. Maitsesta soola-pipraga. Kata forelliribad toorjuustukreemiga ning keera ümmarguseks pärjaks. Kata liitekoht tainaribadega. Tee ülejäänud tainast kaunistused ja pane pärjale. Määri munaga. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Serveeri jahtunult.
Palun oota