Otsi

Petersellikala

RETSEPT
200 g 
sügavkülmutatud kala
0.5 tl 
sool
4 tk 
Tomat
200 g 
feta juust
tilgake 
õli
1 dl 
kalapuljong
rohkesti 
Petersell
Allikas: Maitsetaimed köögis.
Kogus: 1 portsjonit
Vormiroog. Kala tomati ja feta juustuga.
Kuumuta ahi 250°C-ni. Lõika kala viiludeks ja maitsesta soolaga. Viilusta tomatid ning lõika feta juust kuubikuteks. Kuumuta rasv pannil ja prae kalatükid kaunilt pruuniks. Tõsta kalatükid pannilt. Kuumuta pannil kalapuljongit. Pane kalatükid ja tomativiilud kihiti võiga määritud ahjuvormi, peale juustutükid ja hakitud petersell. Kalla vormi kalapuljong. Hoia rooga kuumas ahjus 5-8 minutit, kuni juust pruunistub.
Palun oota