Otsi
Köök
 
 
 

Heeringas kalamarja ja mädarõikaga kreemjas kastmes

RETSEPT
400 g 
mahedas marinaadis heeringafilee
100 g 
forellimari
500 g (10%) 
Hapukoor
1 sl 
Mädarõigas
 
poole sidruni riivitud koor
0.5 tl 
Sool
0.5 tl 
Sidrunipipar
0.5 dl 
hakitud värske till
Allikas: 100 rooga
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Valmista purgitäis luksuslikku heeringarooga, mis sobib hästi külmlauale või kergeks eelroaks koos kuumade keedetud kartulitega. Valmib 5 minutiga.
Kuivata ja viiluta heeringas. Sega kokku kalamari, hapukoor, mädarõigas, sidrunikoor, sool ja sidrunipipar. Lisa kastmesse tükeldatud heeringas ja till ning pane kaste kaanega purki. Säilib külmas kuni 1 nädal. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
Palun oota