Otsi

Heeringa-kartulisalat kalamarjaga

RETSEPT
0.5 dl 
Hapukoor
1.5 dl 
Majonees
4 sl 
kalamari (või Kalles Kaviari)
0.5 dl (tükeldatud) 
Porrulauk
0.5 dl (hakitud) 
Punane sibul
0.5 dl (peenestatud) 
Aedtill
200 g 
heeringafilee
5 tk 
keedetud kartul
3 tk 
keedetud muna
Allikas: 100 rooga
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kalamari teeb tavapärase heeringa-kartulisalati pidulikuks ja hõrguks.
Lõika heeringafileed, kartulid ja munad väikesteks kuubikuteks, sega ülejäänud ainetega. Lase 1 tund külmkapis maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
Palun oota