Otsi

Kalaga täidetud suvikõrvitsad

RETSEPT
4 tk 
suvikõrvits
300 g (fileed) 
Forell
1 tk 
Granaatõun
2 dl 
lahja majonees
1 kimp 
värske till
 
Sool
 
Must pipar
Allikas: 100 rooga
Valmistusaeg: Ettevalmistusteks 15 minutit Küpsemiseks 45 minutit
Kogus: 1 portsjonit
Tõeliselt kerge ja tervislik roog, mida tuleks serveerida kohe pärast ahjust võtmist. Seda eelkõige välimuse pärast, suurepärased maitseomadused säilivad ka soojendamisel.
Lõika suvikõrvitsad pikuti pooleks ja õõnesta seest noaga. Tükelda kalafilee ja pool kõrvitsate sisust ( teise poole võid ära kasutada näiteks mõnes wokiroas ), sega kokku ning maitsesta soola-pipraga. Lõika granaatõun pooleks ja eemalda lusika abil sisu. Maitsesta kõrvitsalootsikud vähese soolaga ja jaota granaatõuna sisu nende põhja. Järgmiseks kihiks pane hakitud till ning siis kala-kõrvitsasegu. Kalla peale majoneesi. Küpseta ahjus 175°C juures 45 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
NB! Roog saab veelgi parema maitse, kui gratineerida seda juustuga (kuid siis lisandub muidugi ka kaloreid).
Palun oota